Skip to main content

UEBFAQE SUPER-SHITËSE
TË CILAT KRIJOJNË
KLIENTËT TUAJ TË ARDHSHËM

Ne do ta kthejmë webfaqen tuaj në një makinë autopilote shitjesh që josh, ushqen dhe bind klientë te rinjë për biznesin tuaj.

wordpress custom developers

BËJE NJË UEBFAQE

100% MOBILE-RESPONSIVE

E CILA PUNON 24/7

PËR TË TËRHEQUR KLIENT TË RI

Uebfaqet tona taktike janë të hartuara nga mjeshtërit tanë të marketingut dhe konvertimit, SEO specialistë dhe “zejtarë” të rritjes digjitale. Ne faktikisht nuk kemi ueb-dizajner tipik qe dijnë të krijojnë faqe qe jane veç të bukura për t’u parë. Nëse ajo nuk gjeneron të hyra, ajo uebfaqe nuk i ka hak paratë e klientëve tanë. Megjithatë, uebfaqja edhe duhet të duket seksi. Ne sigurohemi që faqja juaj e internetit të bëhet një bankomat jashtëzakonisht i bukur!

Në çfarë rastesh duhet të merrni parasysh Tactica-n për këtë punë?

 • Kur doni të shihni të paktën dyfishin e rezultateve qe keni tani për të njëjtin buxhet të marketingut: Taktikantët tanë do të sigurojnë që të ktheni vizitorët në klient potencial për gjysmën e kostos se tanishme
 • Kur doni të rrisni normën tuaj të konvertimit per të paktën 25%: Ne do të sigurohemi që paratë që investoni në faqen tuaj të re do të paguajnë vetën për kohë shumë të shkurtë
 • Kur dëshironi të ndiheni sikur gjithçka është duke u menaxhuar mirë: Ne do të përkujdesemi për çdo gjë për ju, në mënyrë që ju të mund të përqendroheni 100% në biznesin tuaj. Kjo përfshin krijimin e një strategjie marketingu digjital që shet dhe reklamon edhe kur jeni duke fjetur dhe një faqe interneti të zhvilluar enkas per ju ku klientët tuaj të ardhshëm ndjihen si në shtëpi.
 • Dhe shumë më tepër

ÇFARË NUK DO

T’JU TREGOJ NJË

UEB DIZAJNER TIPIK

Është që uebfaqja juaj, nëse është krijuar siq duhet, do të komplementoj dhe rrit konvertimet/shitjet për të gjitha kanalet tuaja të marketingut. Kjo është arsyeja pse është absolutisht e papranueshme të lini faqen e internetit në duart e një dizajnerit dhe jo të një eksperti të marketingut direkt dhe të SEO-së (SEO), te cilet 100% e kuptojnë se si të ndërtoni një faqe në internet që i’u përfiton para në vend që vetëm t’iu kushtoj para.

Domëthenë, nëse uebfaqja juaj mund t’ju sjellë më shumë klientë sesa uebfaqet e konkurrentëve tuaj ju sjellin atyre, ju keni llogari të shpenzoni më shumë para për marketing/gjenerim trafiku sesa ata.

Në këtë mënyrë, ju mund të fitoni më shumë vëmendje, më shumë trafik, dhe në fund të fundit më shumë klientë, shumë më shpejtë dhe me kosto më efektive sesa konkurrentët në tregun tuaj. Kjo do t’ju ndihmojë të jeni forca dominante në industrinë tuaj dhe të grabisni treg nga të gjithë konkurrentët tuaj.

UEB FAQJA JUAJ

ËSHTË STACIONI FINAL

PËR TË GJITHA

AKTIVITETET TUAJA DIGJITALE

SA FORTË DËSHIRONI QË

INBOX-I JUAJ TË JETË I MBUSHUR ME

KLIENT POTENCIAL TË-ETUR-PER-TË-BLERË

SIKUR KËTA MË POSHTË

APO SI KËTA

“Taktika ka prodhuar asgjë më pak se rezultate fantastike nga momenti qe ka marrë përsipër SEO-n për ne. Nga fillimi i bashkëpunimit e deri më tani, Tactica ka rritur rankimet tona ne pozitat #1 deri #3 në Google për 129% dhe ka bërë faqen tonë autoritetin kryesor online në industrine e zhvilluesve të aplikacioneve mobile në shtetin e Kalifornisë. S'ke ç'të thuash më shumë!”

Comment by Client

“Është për t'u përmendur se sa biznes-inteligjencë kemi gjetur në ekipin e Tactica-së. Ata nuk janë veç Taktikanë digjital fantastikë, por edhe ndërmarrës në shpirtë. Ne kishim vetëm një ide bazë në mendje - dhe ata na ndihmuan ta implementonin në një formë qe nuk menduam se ishte e mundshme. Probleme.me është tash një brend i njohër ne të gjitha vendet shqip-folëse, dhe e gjitha kjo falë Tactica-së. Jemi pa fjalë.”

Comment by Client

“Ne kurrë se kemi besuar qe mund t'i arrijmë këto rankime, sidomos pas penalizimit qe kemi marrë nga Goolge. Agjensia qe kemi angazhuar paraprakisht nuk arriti qe të na rikuperonte dëmet në rankime. Taktikantët në Tactica kishin një çasje komplet tjetër. E verejtëm qe në fillim sa të keqinformuar dhe të mashtruar kishim qenë sa i përket SEO-së, teknikave qe quhet "white-hat", e tjerë. Tactica arriti qe të na ndihmoj të rrisim fuqishëm të hyrat tona digjital dhe biznesin në përgjithësi. Jemi me fat qe i kemi.”

Comment by Client

DISA NGA BRENDET TE CILAT U RRITEN TAKTIKISHT ME NE

LIBER FALAS [Anglisht]
5 TAKTIKA QE TË SHUMËFISHONI RRITJEN TUAJ NË TRE MUAJ

Ne kemi gjeneruar mbi 1 milion dollarë shitje për klientet tanë me këto 5 taktika të përshkruara në këtë raport falas. Shkarkoni atë tani para se ta heqim këtë seksion ose para se konkurrentët tuaj ta lexojnë atë para jush.

  KËSHILLA NË VLERË €500
  Për Ty. Falas.

  Bëjeni hapin e parë që të shumëfishoni rritjen tuaj duke filluar me një konsultim 30 minutesh FALAS me Taktikantët tanë.

  KONSULTOHU ME NJË NGA TAKTIKANTËT TANË
  Close Menu

  Create My SEO Strategy

  We will create an SEO strategy that supports your business goals. We’re going to take care of every detail so you can focus on what’s important: building and running the best company possible!

  Talk to us