Shërbimet e Web Dizajnit

Dizajni i mirë i web faqes fillon duke ofruar një propozim të qartë të vlerës brenda pesë sekondave të para. Dizajni i webit është thelbi i biznesit tuaj. Ai jo vetëm që duhet të shfaqë fjalët kyçe dhe navigimin e duhur, por gjithashtu të jetë mjaft krijues për të tërhequr vëmendjen e vizitorit tuaj. Një dizajn i përgjegjshëm në internet është një domosdoshmëri për çdo kompani që kërkon të tërheqë si vizitorët ashtu edhe për makinen e kërkimit. Kjo do t'ju ndihmojë të fitoni besimin e klientëve tuaj të synuar, duke tërhequr gjithashtu të rinj. Të kesh një prani dixhitale me cilësi të lartë do t'ju japë avantazhin ndaj konkurrentëve. Me shërbimet e shkëlqyera të dizajnit të webit, Tactica mund t'ju vendosë si lider në industrinë tuaj.

tactica hero

Cilët Janë Komponentët e Dizajnit Të Një Webi

Ekzistojnë katër elementë të domosdoshëm për një dizajn të mirë të web-it:

Tërheqja Vizuale

Faqja juaj e internetit duhet të jetë tërheqëse dhe tërheqëse vizualisht ose përndryshe vizitorët tuaj nuk do të qëndrojnë e lëre më të kthehen në blerës. Ekipi ynë fokusohet në ofrimin e modeleve të thjeshta dhe të fuqishme të webit që blerësit tuaj potencialë do t'i konsiderojnë magjepsëse.

Lehtësia e përdorimit

Një faqe interneti ka nevojë për navigim të mirë për të mbajtur vizitorët. Një ekip i aftë projektimi, si i yni, di si t'i ndihmojë kerkuesit me gjetjen e thjeshtë të rrugës. Vizitorët tuaj do të jenë në gjendje të kalojnë në faqen tuaj të internetit dhe të gjejnë lehtësisht informacionin e rëndësishëm që u nevojitet.

Përmbajtja e optimizuar

Përmbajtja e optimizuar i shërben një qëllimi të qartë dhe specifik. Ekipi Tactica ka vite përvojë me optimizimin. Ky fokus rezulton në kohë të shpejtë ngarkimi, renditje të larta dhe optimizim celulari duke ju jep ekspozimin më të mirë tek konsumatorët tuaj dhe klientat potencial.

Konvertimet e vizitorëve në klientë

Ekipi ynë optimizon faqet e internetit për konvertime. Tactica krijon përmbajtje të përqendruar në shitje që i konverton vizitorët në klientë në gjysmën e kohës. Përmbajtja qe krijohet është e personalizuar dhe e bërë enkas per ju dhe nevojat tuaja.

Shërbimet Tona Të Dizajnit Të Webit Në Internet

Ju duhet një kompani që ofron një gamë të plotë të shërbimeve të dizajnit të web faqes. Të gjitha shërbimet tona janë të personalizueshme për të përmbushur nevojat tuaja. Ja çfarë mund të bëjmë për ju:

Stil i personalizuar

Një markë e mirë bie në sy me një dizajn individual dhe të dallueshëm. Audienca juaj e synuar ka preferenca unike të dizajnit; kur i plotësoni këto nevoja, shanset tuaja për konvertim rriten. Ekspertët tanë të dizajnit krijojnë modele të paharrueshme të markave që flasin për audiencën tuaj të synuar.

Optimizimi i makinës së kërkimit

Përveçse e bëjmë faqen tuaj tërheqëse vizualisht për vizitorët tuaj, ne gjithashtu sigurojmë funksionalitet të plotë duke e optimizuar atë për makinën e kërkimit. Tactica ofron shërbime të optimizimit të makinës së kërkimit, të njohura për rritjen e trafikut më shumë se 150% . Nëpërmjet kërkimit tonë të detajuar, ne gjejmë fjalë kyçe më të shitura në industrinë tuaj dhe i përdorim ato për të optimizuar përmbajtjen tuaj për ekspozim më të madh.

Analiza e web faqes

Një proces i mirë i analizës së faqes në internet funksionon për të përmirësuar shpejtësinë e ngarkimit të faqeve. Ne përdorim të dhëna konkurruese për të përcaktuar se çfarë funksionon. Këto të dhëna na lejojnë të gjejmë saktësisht se çfarë kanë nevojë klientët tuaj në një faqe interneti. Procesi ynë përmirëson shitjet dhe konvertimet duke u fokusuar në atë që kërkojnë blerësit në industrinë tuaj.

Tekstet e faqes në interneti

Shkrimi i mirë i tekstit tërheq audiencën tuaj duke synuar shqetësimet kryesore të industrisë tuaj. Me ekipin tonë të ekspertëve të autorëve të shkrimit, ju i jepni biznesit tuaj mundësinë më të rëndësishme për të maksimizuar shitjet tuaja të mundshme. Ju duhet një tekst bindës për të bindur vizitorët tuaj të blejnë nga faqja juaj e internetit; ne e ofrojmë këtë.

Dizajni i webit për blerje online (eCommerce)

Sigurimi i një eksperience të mirë përdoruesi është një nga elementët më të rëndësishëm të një faqe interneti të mirë. Rritni shitjet tuaja me shërbimet eksperte të dizajnit të webit për blerje online të Tactica. Ekipi ynë mund të dyfishojë shitjet tuaja me një dizajn efektiv të web-it që i konverton vizitorët në klientë.

Mirëmbajtja e web faqes

Tactica merr ato rezultate analitike dhe i përdor ato për përmirësime fillestare dhe të vazhdueshme. Kurseni kohë dhe para duke na lejuar të menaxhojmë faqen tuaj të internetit. Ne kryejmë analiza të vazhdueshme për të identifikuar dhe rregulluar çdo problem, në mënyrë që të përqendroheni në atë që e bën biznesin tuaj të shkëlqyer.

Pse Duhet Të Zgjidhni Tactica Për Krijimin e Web-Dizajnit Për Biznesin Tuaj

Tactica e transformon dizajnin e webit në të ardhura direkte për biznesin tuaj. Jemi zgjidhja më e mirë për ekipin tuaj të web design-it për këto arsye:

Ekspertët e Dizajnit të Web-it

Ekspertët e dizajnit të web-it të Tactica kanë dekada përvojë në dizajnimin e web-it. Ekipi ynë harton dhe zhvillon të gjitha llojet e faqeve me mjetet më të fundit të dizajnit dhe platformat kryesore të mbajtjes së faqes në internet. Na kontaktoni sot për të mësuar se si shërbimet tona mund të përmirësojnë lehtësinë tuaj ndaj përdoruesit.

Personalizim i Dizajnit të Web-it

Dizajni i mirë i webit fillon me diçka që është unike, e paharrueshme dhe që dallon nga konkurrenca. Kompania jonë nuk përdor asnjë shabllon ose dizajne të gatshme. Çdo gjë që ne krijojmë është 100% me porosi për nevojat tuaja . Për t'u siguruar që vizitorët tuaj të gjejnë një rrugë të qartë drejt konvertimit, ne jemi kujdesur për ju.

Procesi i Orientuar drejt Klientit

Ju jeni pronar i një biznesi të madh që meriton sukses në industrinë tuaj. Asgjë që ne krijojmë nuk do të publikohet pa pëlqimin tuaj. Procesi ynë është aty për ju dhe siguron që faqja e internetit të plotësojë nevojat e biznesit tuaj. Ne punojmë për ju, kështu që bashkëpunimi është prioriteti ynë kryesor.

Shërbimi i plotë i Shërbimeve të Dizajnit të Web-it

Si një agjenci e marketingut dixhital me shërbim të plotë, Tactica nuk do të krijojë vetëm një faqe interneti të bukur për ju. Ekipi ynë do të krijojë, optimizojë dhe mirëmbajë faqen tuaj të internetit për të pasur funksionalitet të plotë, për të minimizuar shkallën e kthimit dhe për të rritur shkallën e konvertimit. Ekipi ynë i ekspertëve të marketingut dixhital mund të ndihmojë ta ktheni konceptin tuaj në realitet.

Procesi Ynë i Dizajnimit Të Web Faqes

Transparenca është thelbësore për të kuptuar se çfarë përfshihet në strategjinë tonë me gjashtë hapa. Shikoni procesin tonë të dizajnimit të web-faqes më poshtë:

Kuptimi i Vizionit Tuaj

Pavarësisht se çfarë idesh keni për faqen tuaj të internetit, ne kemi atë që ju nevojitet. Tactica fillon me një konsultim për të kuptuar plotësisht konceptin e biznesit tuaj. Nëse e dimë se ku dëshironi të shkoni, ne mund të planifikojmë mënyrën më të suksesshme për të arritur atje. Ju jeni fokusi i veprimeve tona; pa një ide të qartë për qëllimet tuaja, ne nuk do të ecim përpara.

Planifikimi dhe Konceptualizimi

Në këtë hap të procesit ne përcaktojmë piketat dhe afatet kur planifikojmë t'i arrijmë ato. Strategu ynë i faqes në internet punon ngushtë me ekipet e dizajnit dhe përmbajtjes për të hulumtuar dhe konceptuar faqen tuaj të internetit. Ne zhvillojmë një strategji të detajuar që lidh vizionet tuaja me planin tonë dhe kështu çon në mënyrë të pashmangshme drejt suksesit.

Korniza dhe modeli

Struktura e faqes suaj të internetit është përgatitur duke përdorur një koncept wireframe. Kjo fazë e procesit ju lejon të shihni një vizion të idesë suaj përpara zhvillimit përfundimtar të web-it. Në këtë fazë ne përcaktojmë ndryshimet e nevojshme në mënyrë që të kalojmë në fazën tjetër me një plan të pastër. Ne nuk do të vazhdojmë më pa pëlqimin tuaj.

Tactica Process

Dizajni dhe zhvillim i web-it

Ekipi me përvojë i Tactica zbaton talentin e saj në vizionin tuaj, duke krijuar dizajnet dhe kodin e faqes në internet për ta kthyer konceptin tuaj në realitet. Zhvilluesit tanë të internetit përdorin tendencat më të fundit të kodimit dhe dizajnerët tanë të web-it i japin markës tuaj një identitet unik. Meqenëse kemi ekspertizë SEO, ne do të zhvillojmë faqen tuaj të internetit duke zbatuar të gjitha parimet e SEO. Në këtë mënyrë, faqja juaj e internetit do të çojë në sukses që në fillim.

Sigurimi i cilësisë

Faqet e internetit mund të kenë gabime ose të meta në dizajn që do të ndikojnë negativisht në përvojën e përdoruesit. Është e rëndësishme t'i gjeni dhe t'i rregulloni këto probleme përpara se të vini në funksion websajtin tuaj të internetit. Ekipi ynë i Sigurimit të Cilësisë kryen teste të shumta për të siguruar që të gjitha veçoritë e websajtit tuaj të internetit po funksionojnë. Ky proces përfshin testimin e SEO-së teknike, lehtësia ndaj përdoruesit dhe përshtatshmëria për pajisjet mobile. Sigurimi i cilësisë së web-it është i domosdoshëm përpara se të hapni websajtin tuaj të internetit. Sidoqoftë, është gjithashtu thelbësore që vazhdimisht të testoni dhe përditësoni faqen tuaj të internetit, veçanërisht me të gjitha teknologjitë e reja që dalin çdo ditë!

Nisja

Ekipi i Tactica hap websajtin në emrin tuaj, duke parandaluar çdo problem të mundshëm. Ne kemi trajtuar qindra lëshime; Procesi ynë i pandërprerë e dëshmon këtë. Zhvilluesit tanë ekspertë të web-it do të ofrojnë gjithashtu mirëmbajtje të vazhdueshme. Pasi kemi lançuar websajtin tuaj, ne menaxhojmë dhe përmirësojmë websajtin tuaj të internetit për t'u siguruar që ajo plotëson kërkesat moderne.

Tactica Process

You’re not just a project, you’re our partner

Disa Nga Website-t e Zhvilluara Në Tactica

Web development in tactica

Fully responsive website

Sharr Economic Forum

Web development in tactica

Fully responsive website

Kosovo DataLytics

Pyetjet e Shpeshta Për Shërbimet e Dizajnit të Webfaqes

Këtu do ti gjeni përgjigjjet për pyetjet më të shpeshta që mund të keni në lidhje me shërbimet e dizajnit të webfaqeve:

Sa kohë duhet për të krijuar një web?

Procesi i dizajnimit të web-it varion nga disa ditë në disa javë. Koha e nevojshme për të dizajnuar web-in tuaj varet nga kompleksiteti i kërkesave tuaja dhe numri i faqeve. Websajtet që kanë nevojë për më shumë faqe dhe elemente komplekse do të kërkojnë më shumë kohë. Procesi i projektimit mund të ketë gjithashtu disa lëvizje përpara dhe me radhë, duke marrë më shumë kohë pasi lindin më shumë nevoja. Tactica i jep përparësi plotësimit të nevojave tuaja si një ekip projektimi me shërbim të plotë, edhe nëse kërkon pak më shumë kohë.

Çfarë është një dizajn web-i i optimizuar nga SEO?

Dizajni i web-it i optimizuar nga SEO ngarkohet shpejt, ka përmbajtje përkatëse dhe është shumë i përshtatshëm për përdoruesit. Çdo gjë e optimizuar për makinën kërkuese apelon të renditet lart për atë makinë kërkuese. Dëshira përfundimtare e Google dhe SEO është të krijojnë përvoja miqësore për përdoruesit për industrinë e tyre të synuar. Pjesa më e madhe e kësaj vjen nga përmbajtja e optimizuar teknikisht që thjeshton navigimin.

A duhet ta ri-dizajnoj shpesh faqen time të internetit?

Faqja juaj e internetit duhet të analizohet rregullisht për të shmangur problemet. Ju duhet ta mbani faqen tuaj të përditësuar për sa i përket përmbajtjes, funksionalitetit dhe veçorive të sigurisë. Vizitorët janë të interesuar për faqet e internetit që janë të freskëta dhe moderne. Tactica qëndron e përditësuar me publikimet më të fundit nga drejtuesit e makinave të kërkimit dhe ekipi i zhvillimit të Google.

A mund të jap komente ndërsa websajti im i internetit është duke u dizajnuar?

Ju inkurajojmë të jepni komente aq sa e shihni të nevojshme, pasi kjo i lejon ekipit tonë të kuptojë dhe të përmbushë më mirë nevojat tuaja. Komunikimi i mirë është thelbësor për hartimin e faqes në internet që plotëson të gjitha nevojat e palëve të interesuara. Pa reagime, dizajni i faqes vuan nga mungesa e analizës kritike!

Pse të zgjedhni Tactica-n si partnerin tuaj digjital

Tactica Logo

New Jersey

655 Amboy Ave, Woodbridge, New Jersey 07095, United States

Prishtinë

Perandori Justiniani Str, Prishtinë 10000, Kosovo