FORMATI VIDEO = KINGU

Animoni brendin tuaj drejt rritjes

Klientët tuaj duan t’ju shohin “në levizje” – jo vetëm ne shkronja dhe fotografi. Ekipi ynë i animacionit do të sjellë në jetë brendin dhe produktet tuaja përmes videove te cilësise të lartë.

BISEDO ME NJË TAKTIKANTË ANIMACIONI

Disa nga punimet tona të fundit

Animacione me kthim të lartë të Investimit

TREGOJE STORJEN TËNDE NË MËNYREN MË TË FUQISHME

Biznesi juaj ka një storje për të treguar. Është shumë më i fuqishëm se sa mendoni, dhe shumë më pak i ekspozuar se sa e meriton.

Ne mund ta sjellim në jetë tregimin e brendit tuaj në mënyra që vetëm video animacionet mund të bëjnë.

Video-animatorët tanë me përvojë do të krijojnë fillimishte një skriptë, një storyboard bindës dhe do ta ekzekutojnë atë vizualisht, duke krijuar të gjithë përmbajtjen, tekstin, karakteret, zërin dhe muzikën, dhe të gjitha tiparet e tjera të nevojshme për ta bërë animacionin sa më tërheqës dhe interaktiv.

Kur duhet të bëni animacione:

 • Kur keni nevojë për një video të shkurtër përshkruese për kompaninë tuaj – e cila është zakonisht gjëja e parë që konsumatorët shohin kur vizitojnë faqen tuaj
 • Kur tregoni një storje që është shumë e gjatë për formatin tekst
 • Kur keni problem të shpjegoni mirë produktin tuaj
 • Kur duhet të demonstroni një shërbim ose program softuerik
Klientët tanē i kemi promovuar nē

Cili është kthimi në investim për videot animacion?

75% e të gjithë trafikut online është në Video

Vetëm duke përdorur fjalën "video" në titullin tuaj, ju rritni normën e klikimit për 19%

Videot në faqet shitëse (“Landing Pages”) rrisin nivelin e konvertimit për 80%

8 nga 10 persona preferojnë të shikojnë video për produktin, në vend që të lexojnë përshkrimin tekstual për të

LIBER FALAS [ANGLISHT]
5 TAKTIKA QE TË SHUMËFISHONI RRITJEN TUAJ NË TRE MUAJ

Ne kemi gjeneruar mbi 1 milion dollarë shitje për klientet tanë me këto 5 taktika të përshkruara në këtë raport falas. Shkarkoni atë tani para se ta heqim këtë seksion ose para se konkurrentët tuaj ta lexojnë atë para jush.

  DISA NGA BRENDET QE U RRITEN "TAKTIKISHT" ME NE

  KËSHILLA NË VLERË €500
  Për Ty. Falas.

  Bëjeni hapin e parë që të shumëfishoni rritjen tuaj duke filluar me një konsultim 30 minutesh FALAS me Taktikantët tanë.

  KONSULTOHU ME NJË NGA TAKTIKANTËT TANË