NËSE E KE TALENTIN, ENERGJINË DHE ETJEN PËR TË FILLUAR NJË AVANTURË TË RE, ATËHERË DO TË DONIM TË BISEDONIM ME TY SOT!

  • TRAJNIM PRAKTIK DHE MBËSHTETJE EKIPORE – Ne jemi shumë sistematikë sa i përket ofrimit te trajnimit të duhur dhe mbështetje të plotë për anëtarët e ekipit tonë.
  • POTENCIAL I LARTË I RRITJES – PA KUFIJ VERTIKAL – Ne jemi një kompani jashtëzakonisht përparimtare. Nëse jeni i/e aftë, nuk ka kufi për atë që mund të bëheni këtu.
  • Ekip i ri dhe argëtues – Stafi ynë është i ri, i gjallë dhe plot energji. Mësoni dhe rrituni së bashku me ne. Të gjithë jemi goxha ambiciozë.

Tingëllon mirë? Na dërgoni një email në job@seotactica.com për të zbuluar se si mund të punojmë së bashku.