SHKRIM TEKSTI
ME TOP KUALITET

i cili ju përfaqëson më së miri

Shkrimet dhe tekstet tona ndihmojne kanalin tuaj te marketingut online duke çuar shume me shpejte konsumatoret tuaj potencial tek butoni “kontakto” ose “blej”.

KONSULTOHU ME NJË TAKTIKANTË

Tekst/përmbajtje qe ndihmon me SEO Rankim ne Google
dhe qe i reziston kohës dhe algoritmeve

 • Përmbajtja/tekstet që ne shkruajmë janë mjeti ynë kryesor për të bindur klientet tuaj potencial qe të vizitojnë faqen tuaj dhe të binden per kualitetin e produktit apo sherbimit tuaj.
 • Shkrimtarët qe kemi në ekip, e qe janë mbi 20, janë ekspert të shkrimit te teksteve dhe artikujve online, te cilat kuptohen nga 100% e lexuesve, dhe janë interesante per secilin lexues. Gjithahtu, tekstet tona janë plotësisht të optimizuara për rankim në Google.
 • Ne e analizojmë thellësisht industrinë tuaj dhe sigurohemi qe secila fjali qe ne shkruajmë të jetë relevante për klientët tuaj potencial. Nuk janë vetëm shkrime te kualitetit të lartë, por edhe të përballueshme në kosto dhe të shkruara brenda afateve qe ju I caktoni.

PAKO SHKRIMI TE FORMATIT “Abonim Mujor”:
Kini një rrjedhë të vazhdueshme të shkrimeve dhe artikujve për t’i bërë klientët tuaj potencial të interesohen edhe më shumë për ju

Procesi ynë i shkrimit të përmbajtjes është rafinuar ndër vite për t’u siguruar që edukimi i klientëve tuaj potencial, për ju, është në fokusin tonë në çdo hap të rrugës, pavarësisht nëse është përmbajtje brenda faqes tuaj të internetit (tekst i uebfaqes apo artikull në blogun tuaj), apo artikuj në portale shqip. Ne jo vetëm që shkruajmë postimet tuaja online, por gjejmë faqe në internet, portale dhe të tjera, ku mund t’i postosh ato. Shikoni seksionin tonë te shërbimit SEO për më shumë mbi këtë temë.

Shkrimet tona mund t’i gjeni në

PSE TACTICA?

SEO – dashuri në çdo fjali
Kryejmë shkrimet tuaja brenda 48-72 orëve
Plani i përmbajtjes që tërheq klientët potencial
Paguani vetëm për çka ju pëlqen
LIBËR FALAS [ANGLISHT]
Mëso si të shkruash shkrime qe ndihmojnë në SEO

Behu ekspert "rrip i zi" në SEO. Mësoni si ta bëni biznesin tuaj të dalë e para në Google. Shkarkoni librin tonë tani per sa është falas.

  DISA NGA BRENDET QE U RRITEN "TAKTIKISHT" ME NE

  KËSHILLA NË VLERË €500
  Për ty. Falas.

  Bëjeni hapin e parë që të shumëfishoni rritjen tuaj duke filluar me një konsultim 30 minutesh FALAS me Taktikantët tanë.

  KONSULTOHU ME NJË NGA TAKTIKANTËT TANË