SHËRBIMI SEO

FAQJA E PARË NË GOOGLE

E garantuar, brenda 6 muajsh

Pse do të punësonit një agjensi që nuk mund ta garantojë këtë? Oferta jonë do t’ju vendosë në faqen e parë të Google më shpejt se sa mendoni!

KONSULTOHU ME NJË TAKTIKANTË

SEO FITIMPRURËSE

Ne kujdesemi vetëm për rankimet që mund të ndikojnë në shitjet tuaja.

MBYTNI KONKURRENCËN TUAJ

Ne do të analizojmë konkurrentët tuaj dhe do të ndërtojmë një strategji që do t’i bëjë ata t’iu luten për mëshirë.

RANKIME QE ZGJASIN

Asnjë përditësim i Google nuk do të jetë në gjendje të ndikojë në rankimet tuaja në Google.

BACK-LINQE ETIKE

Vegëzat (apo links) janë kritike në SEO. Ne jemi ekspertë në krijimin e top Linqeve 😉

MERRE KËTË LIBËR FALAS

Behu ekspert "rrip i zi" në SEO. Mësoni si ta bëni biznesin tuaj të dalë e para në Google. Shkarkoni librin tonë (në Anglisht) tani per sa është falas.

  Procesi ynë i SEO-së prioritizon

  Rankime për Fjalë Kyçe qe janë profitabile

  1. ANALIZA

  Fillimisht, ne vlerësojmë gatishmerinë e faqes suaj për SEO (struktura, indeksimi, përmbajtja, linqet, dhe fjalët kyçqe) dhe bëjmë një analizë të thellë të konkurrencës – nuk lëmë gurë pa lëvizur gjatë këtij procesi. Pastaj planifikojmë si duhet të performoni kundrejtë konkurrencës. Rritja juaj në rankime të Google do të vlerësohet në bazë të rankimeve të konkurrentëve. Andaj, ky auditim përcakton planin tonë mujor dhe objektivat finale të projektit.

  2. PLANI

  Shumica e agjensive të SEO-së bëjnë tepër gabime gjatë fazes planifikuese, andaj ne shkojmë një hap më larg për t’u siguruar qe plani ynë është 100% antiplumb. Bazuar në analizen e bërë, ne zhvillojmë një strategji qe fillimisht fokusohet në mbylljen e diferences ne rankime mes jush dhe konkurrenteve tanë. Ne krijojmë planin tuaj të fjalëve kyçe profitabile, dhe objektiva të qarta sa i përket SEO optimizimit jashtë uebfaqes, përkatësisht tërheqja e linqeve të konkurrentëve, krijimi i linqeve të reja, etj.

  3. ZBATIMI

  Ekzekutimi i strategjive të SEOs është pikërisht ku ne shkëlqejmë. Ekipa jonë do të optimizoj faqen tuaj gjërë në dhëmbë, do të strukturoj e pasuroj permbajtjen tuaj, duke e bërë faqen të gatshme për trafikun qe e meriton. Paralelisht, ne optimizojmë portfolion e linqeve tuaja, krijojmë linqe te reja në faqe relevante dhe me reputacion, me “alamet” përmbajtje si brenda faqes, ashtu edhe jashtë. Konkurrentët tuaj nuk do të konsiderohen të rëndësishëm edhe për gjatë 😄

  DISA NGA BRENDET QE U RRITEN "TAKTIKISHT" ME NE

  KËSHILLA NË VLERË €500
  Për Ty. Falas.

  Bëjeni hapin e parë që të shumëfishoni rritjen tuaj duke filluar me një konsultim 30 minutesh FALAS me Taktikantët tanë.

  KONSULTOHU ME NJË NGA TAKTIKANTËT TANË