Shërbimet e Dizajnit Grafik

Një identitet unik i markës mund të bëjë një ndryshim në mënyrën se si perceptohen produktet ose shërbimet tuaja. Me shërbimet e jashtëzakonshme të dizajnit grafik, Tactica do të forcojë imazhin e brendit tuaj në çdo fushë marketingu.

Tactica graphic designing

BESUAR NGA

tactica clients
tactica clients
tactica clients
tactica clients
tactica clients
tactica clients
tactica poster

Pse biznesi juaj ka nevojë për shërbime të dizajnit grafik?

Dizajni grafik është një komponent i rëndësishëm i marketingut. Një dizajn i mirë jo vetëm që do të jetë tërheqës, por gjithashtu do të përmbushë qëllimin e tij dhe përcjell mesazhin tuaj. Pamjet vizuele janë ato që ju identifikojnë si brend dhe krijojnë një lidhje të fortë me klientët tuaj.

Shërbimet tona të dizajnit grafik

Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar një logo të re spektakolare ose disa fletushka, dizajnerët e talentuar të Tactica kanë zgjidhjet e duhura të përshtatura vetëm për ju!

Branding

Branding është thelbësor për çdo biznes. Tactica do të krijojë një identitet të dallueshëm dhe autentik të brendit. Ne do t'ju ndihmojmë të vizualizoni vizionin tuaj, të përcillni mesazhin tuaj dhe të krijoni një lidhje një lidhje kuptimplote me klientët tuaj. Shërbimet tona të brendit përfshijnë, ndër të tjera emrin e markës, logon, psikologjinë e ngjyrave, përmbajtjen, faqen e internetit, etiketën.

Dizajni i Logos

Logot janë themeli i brendit. Ato identifikojnë biznesin tuaj dhe u ofrojnë klientëve një imazh të dallueshëm menjëherë që ndërton besimin dhe i ndihmon ata të marrin një vendim blerjeje. Dizajnerët tanë do të dizajnojnë një logo unike, kreative dhe të paharrueshme që do të përfaqësojë vlerat e biznesit tuaj.

Dizajni i web-it

Faqja juaj e internetit është përshtypja e parë për klientët e mundshëm. Duhet të jetë tërheqës vizualisht, i lehtë për t'u përdorur dhe i optimizuar për pajisjet mobile. Ne do t'ju ndihmojmë të krijoni një web faqe me funksionalitet të avancuar që ofron një përvojë të shkëlqyer përdoruesi.

Grafika e mediave sociale

Me rritjen e mediave sociale, është më e rëndësishme se kurrë që biznesi juaj të jetë i pranishëm aty ku janë shumica e klientëve tuaj. Tactica do t'ju ndihmojë të mbani një prani bindëse përmes pamjeve vizuale të brendit që e bëjnë biznesin tuaj të dallohet dhe rrisin shkallën tuaj të angazhimit.

UI/UX

Ekspertët e UI dhe UX të Tactica punojnë ngushtë me ekipin e zhvillimit për të krijuar zgjidhjet më të mira UX/UI për web, iOS dhe Android. Ne kryejmë kërkime të thelluara për të kuptuar nevojat e përdoruesve tuaj dhe më pas i integrojmë atë me tendencat dhe teknologjitë më të fundit për të krijuar dizajne të jashtëzakonshme.

Ilustrimet

Ilustrimet janë mënyra më e mirë për të përcjellë mesazhin tuaj. Ekipi krijues i Tactica do t'i sjellë vlerat e kompanisë suaj në ilustrime të personalizuara që bien në sy dhe tërheqin vëmendjen e lexuesit. Do të jetë më e lehtë për vizitorët tuaj të lidhen me brendit tuaj kur ata mund ta identifikojnë atë me pamje të qëndrueshme.

Dizajni i printimit

Media e shkruar është ende një formë efektive e marketingut. Ne mund t'ju ndihmojmë të promovoni biznesin tuaj duke krijuar dizajne printimi tërheqëse që mund të përdoren gjithashtu për reklama dixhitale. Ekipi ynë është i specializuar në dizajnimin e fletushkave dhe materialeve të tjera të marketingut si broshurat dhe kartat e biznesit. Ne gjithashtu kemi përvojë në dizajnimin e paketimeve që do t'i bëjnë produktet tuaja autentike dhe tërheqëse për klientët potencial.

Dizajni i shkronjave të shkrimit

Dizajni i shkronjave është një element shumë i rëndësishëm i komunikimit të markës. Ai jo vetëm që duhet të jetë tërheqës vizualisht, por edhe praktik. Dizajnerët tanë do të sigurohen që mesazhi juaj të kuptohet plotësisht përmes tipografisë së qartë dhe tërheqëse.

tactica sub service

Pse të zgjidhni Tactica për shërbimet tuaja të dizajnit grafik

Tactica e transformon dizajnin e uebit në të ardhura direkte për biznesin tuaj. Ne jemi zgjidhja më e mirë për ekipin tuaj të dizajnit të ueb-faqes për këto arsye:

Dizajnerë kreativë

Dizajnerët e aftë të Tactica kanë një gamë të gjerë përvojë në industri. Pavarësisht nga lloji apo kompleksiteti i projektit, ekipi ynë është zgjedhja juaj më e mirë për shërbimet e dizajnit grafik. Ne përdorim tendencat dhe teknologjitë më të fundit për t'ju ofruar një stil të personalizuar që plotëson nevojat e biznesit tuaj.

Dizajn i bazuar në të dhëna

Marrja e vendimeve të biznesit bazuar vetëm në spekulime është e rrezikshme. Tactica merr një qasje të drejtuar nga të dhënat në procesin e projektimit. Ne analizojmë të dhënat në lidhje me sjelljen e klientëve tuaj dhe krijojmë modele bazuar në preferencat e përdoruesve tuaj. Të dhënat e mbledhura na ndihmojnë të krijojmë dizajne efektive që përmirësojnë përvojën e përdoruesit dhe rezultojnë në rritje të konvertimeve.

Kthim i shpejtë

Pse të prisni me ditë ose me javë për një dizajn të personalizuar kur mund ta merrni atë në kohë rekord? Me modelet tona të shpejta grafike, biznesi juaj do të përdorë fuqinë e shquar me çdo klient që ata arrijnë. Me opsionet tona të personalizuara të dizajnit, do të keni brendin e përsosur në një kohë të shkurtër.

Me kosto efektive

Tactica ofron një zgjidhje me kosto efektive me shërbimet tona të shpejta të dizajnit grafik. Ne i personalizojmë opsionet për t'iu përshtatur biznesit dhe brendit tuaj, duke na lejuar të ofrojmë dizajne me cilësi të lartë që plotësojnë qëllimet e biznesit tuaj duke qëndruar brenda buxhetit tuaj.

Graphic Designing

Krijimi i pamjeve vizuale me kuptim

A nuk dëshironi të përfitoni sa më shumë nga reklamat dixhitale dhe ato të printuara? Si një agjenci e marketingut dixhital me shërbim të plotë, Tactica ka atë që ju nevojitet. Shërbimet tona të dizajnit grafik janë në përputhje si me qëllimet e biznesit tuaj ashtu edhe me interesat e klientëve tuaj.

Studime të rasteve

Terranova Social Media Management

Terranova Social Media Management

Native Instruments

SMM - Menaxhimi i Rrjeteve Sociale, Shkrim të përmbajtjes

Native Instruments

Pyetjet e shpeshta të dizajnit grafik

Këtu do ti gjeni përgjigjjet për pyetjet më të shpeshta që mund të keni në lidhje me shërbimet e dizajnit grafik:

Pse më duhen shërbimet e dizajnit grafik?

Shërbimet e dizajnit grafik janë kombinimi më i mirë i artit, teknologjisë dhe komunikimit që ndërton identitetin e markës tuaj dhe e veçon biznesin tuaj nga konkurrenca. Një stil i personalizuar dhe i qëndrueshëm do t'ju ndihmojë të rrisni ndërgjegjësimin e brendit dhe t'ju bëjë të dallueshëm në treg. Vizitorët kanë më shumë gjasa të kthehen në klientë të një brendi që e njohin dhe e besojnë.

Çfarë lloj shërbimesh të dizajnit grafik ofroni?

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh të dizajnit grafik. Pavarësisht nëse keni nevojë për një logo të re, një faqe interneti ose një identitet krejtësisht të ri për brendin tuaj, ne jemi këtu për t'ju shërbyer kremin e kremës dhe për ta bërë biznesin tuaj të dallohet. Si një agjenci e marketingut dixhital me shërbim të plotë, Tactica ka ekspertizën për të përpiluar strategjitë më të mira të marketingut për biznesin tuaj. Dizajnerët tanë krijojnë pamjet më tërheqëse që përputhen me këto strategji. Nëpërmjet ilustrimeve të personalizuara dhe tipografisë, ne do t'i japim brendit tuaj një pamje autentike në mënyrë që klientët tuaj t'ju njohin gjithmonë. Me shërbimet tona të dizajnit grafik, ju do të përfitoni nga reklamat e mediave sociale, si dhe nga reklamat e printuara.

Sa kohë merr një projekt i dizajnit grafik?

Afati kohor i një projekti të dizajnit grafik ndryshon në varësi të kompleksitetit të projektit. Procesi i projektimit mund të zgjasë nga disa orë deri në disa muaj, në varësi të nevojave të biznesit tuaj dhe llojit të shërbimeve të dizajnit grafik të kërkuara. Përpara fillimit të procesit tonë të projektimit, ne i ndajmë projektet tuaja në disa faza dhe përcaktojmë një afat kohor me afatet kur planifikojmë të përmbushim çdo etapë.

Po sikur të mos e pëlqej dizajnin?

Këtu në Tactica, ne nuk ofrojmë diçka për të cilën nuk krenohemi. Dizajnerët tanë profesionistë grafikë punojnë me inovacion dhe kreativitet për t'ju sjellë vetëm më të mirën. Megjithatë, nëse dërgesa jonë e parë nuk i plotëson nevojat tuaja, ne do t'ju ofrojmë disa rishikime dhe një dizajn të ri sipas komenteve tuaja.

Në çfarë formatesh do t'i marr fajllat e mi përfundimtar?

Tactica punon me çdo softuer standard të industrisë. Ne mund ta dorëzojmë projektin tuaj në çdo format që ju nevojitet dhe për të cilin kemi rënë dakord në takimin tonë të parë.

Pse të zgjedhni Tactica-n si partnerin tuaj digjital

Tactica Logo

New Jersey

655 Amboy Ave, Woodbridge, New Jersey 07095, United States

Prishtinë

Perandori Justiniani Str, Prishtinë 10000, Kosovo