SEO Metodat Tona Që Rrisin Biznesin Tuaj

Tactica është ofruesi i fundit i shërbimeve SEO që mund të gjenerojë biznesin tuaj më shumë se dyfishin e të ardhurave, drejtimeve, trafikut dhe rezultateve. Qasja e provuar e ekipit tonë SEO është krijuar posaçërisht për biznesin tuaj.

Tactica Seo

KLIENTËT

tactica clients
tactica clients
tactica clients
tactica clients
tactica clients
tactica clients

SEO në faqe

SEO në faqe është procesi i optimizimit të të gjitha faqeve të faqes suaj të internetit për t'i ndihmuar ata të renditen më lart në makinen e kërkimit. SEO në faqe përfshin veçoritë e faqes si funksionaliteti, shpejtësia e faqes, përmbajtja dhe dizajni. Ju duhet të optimizoni vazhdimisht faqen tuaj internetit për të qëndruar konkurrues. Si pronar biznesi, ndoshta nuk keni kohë për t'u thelluar në këtë. Ne kujdesemi për SEO tuaj në faqe për ju. Shërbimet e SEO në faqe përfshijnë sa vijon:

Përdorimi i duhur i përmbajtjes dhe titujve në faqe

Përdorimi i përshkrimet meta dhe etiketat e titullit

Vendosja e imazheve dhe mediave me cilësi të lartë (dhe përshkrimet e tyre alt)

SEO e mirë në faqe mund të rrisë ekspozimin e faqes tuaj dhe të përmirësojë renditjen tuaj në makinen e kërkimit. Të gjithë klientët kanë më shumë gjasa të blejnë nga ju nëse Google beson se uebsajti juaj është i denjë për rezultatet e faqes së parë të kërkimit.

content creation

Krijimi dhe optimizimi i përmbajtjes

Krijimi i përmbajtjes është një faktor kyç në përmirësimin e renditjes së faqes suaj. Këtu në Tactica, ne ofrojmë përmbajtje që ju tërheq ju, vizitorët tuaj dhe Google.

SEO Teknike

SEO teknike përmirëson faqen tuaj për të qenë e shpejtë dhe funksionale. Procesi ynë teknik i SEO përfshin sa vijon:

Auditimet e faqes

Auditimet e shpeshta të faqes na ndihmojnë të kuptojmë pikat e forta dhe të dobëta të faqes suaj të internetit. Është më e lehtë për të përmirësuar faqen tuaj të internetit kur janë identifikuar probleme teknike.

Shënimi i skemës

Ne strukturojmë dhe zbatojmë shënimin tuaj të skemës, i cili ndihmon makinat e kërkimit të kuptojnë përmbajtjen tuaj dhe rëndësinë e saj.

Etiketat HTML

Përdorimi i duhur i etiketave të titujve, përshkrimeve meta dhe etiketave hreflang përmirëson shanset e faqes tuaj për të marrë një renditje të lartë.

Përvoja e përdoruesit

Me dizajn të përgjegjshëm dhe optimizim të shpejtësisë së faqes ne përmirësojmë performancën e faqes suaj dhe minimizojmë shkallën e kthimit.

Hartat e faqes dhe buxheti Crawl

Ne organizojmë arkitekturën e faqes suaj internetit dhe e bëjmë më të lehtë për Google që të gjurmojë faqen tuaj të internetit në mënyrë efikase.

Lidhja e brendshme

Ekipi ynë i SEO do të përmirësojë rregullisht strukturën tuaj të brendshme të lidhjes për të ndihmuar Google crawl me lehtësi faqet tuaja të rëndësishme.

tactica poster

Kërkimi dhe Strategjia me Fjalë kyçe

Hulumtimi i fjalëve kyçe është një hap vendimtar në përmirësimin e renditjes tuaj. Fjalët kyçe janë faktorët që përdorin makinën e kërkimit për të renditur faqet dhe termat që njerëzit përdorin për të kërkuar përmbajtje. Analizimi i vëllimit të kërkimit, konkurrueshmërisë dhe CPC-së të termave më të rëndësishëm do t'ju ndihmojë të vendosni për fjalët kyçe që dëshironi të synoni me përmbajtjen tuaj.

SEO Off Page

Pa SEO Off Page, biznesi juaj mund të mos ekzistojë fare. SEO Off Page përfshin procese që i mundësojnë biznesit tuaj të jetë i pranishëm kudo. Pa të, Google nuk do ta gjejë faqen tuaj. Procesi ynë jashtë sajtit përfshin punën me ofruesit kryesorë të përmbajtjes nga palët e treta. Kur ata lidhen me faqen tuaj, ata ju vendosin si autoritet. SEO Off Page është menaxhimi i markës suaj në mënyrë që të filloni të përhapeni kudo. Pavarësisht se ku qëndron biznesi juaj, Google nuk do ta njohë atë nëse nuk filloni menaxhimin Off Page. Ekipi ynë i specialistëve dhe Tactica e di saktësisht se si mund të fillojë fushata juaj e ekspozimit. Pavarësisht nga industria juaj, ne ju kemi mbuluar për ekspozim maksimal. SEO Off Page përfshin gjithashtu këto aspekte:

Off-site SEO also includes these aspects:

Dorëzimi në drejtori të shumta në internet në mënyrë që të mund të ekspozoheni kudo

Faqerojtësit social kaq të rëndësishëm të mediave sociale tërheqin njerëzit në kompaninë tuaj

Menaxhimi i Google My Business për të maksimizuar shikueshmërinë tënde në Google

Link Building - What You Need To Know

Ndërtimi i lidhjeve është një aspekt i rëndësishëm i SEO Off Page që ju vendos si autoritet. Është procesi i lidhjes së faqeve të tjera me reputacion në uebsajtin tuaj. Përpjekjet tona mund ta ndihmojnë kompaninë tuaj të marrë llojet e mëposhtme të lidhjeve:

Anchor Links

Lidhjet që synojnë fjalë kyçe specifike që tregojnë se web faqja juaj është e dobishëm në lidhje me atë fjalë kyçe

Lidhje të markës

Lidhje që vendosin emrin e markës së kompanisë suaj si një autoritet i njohur në faqet e palëve të treta

Lidhjet Dofollow

Këto janë lidhje të rregullta pa tekst specifik për ta bërë listën tuaj të lidhjeve të natyrshme

Tactica What You Need To Know Image
Guest Blogging

Blogimi i mysafirëve

Shërbimet tona të blogimit për mysafirë përfshijnë kontaktimin me kompanitë për të shkruar për to në emrin tuaj . Ne ofrojmë lidhje të vlefshme në faqen tuaj të internetit përmes këtyre blogjeve të ftuar, duke ju vendosur si një autoritet në industrinë tuaj.

Local SEO

SEO lokale

SEO lokale është procesi i fitimit të ekspozimit duke e identifikuar veten si një entitet lokal.

Pse duhet të zgjidhni Tactica për shërbimet tuaja SEO?

Shërbimet tona të vërtetuara SEO mund t'ju vendosin si lider në qëllimet globale dhe lokale. Ekipi ynë ndihmon biznesin tuaj të rritet me përpjekjet e SEO të drejtuara nga ROI. Nëse dëshironi një biznes që konverton SEO në fitime më të mëdha, Tactica ofron atë që ju nevojitet. Përvoja jonë ka më shumë se dyfish shumë nga normat e konvertimit të klientëve tanë. Kompania jonë ofron edhe këto shërbime:

PPC

Përpjekjet tona PPC mund të rrisin të ardhurat tuaja nga reklamat (ROAS) me 10x.

Krijimi i përmbajtjes

Krijimi i përmbajtjes - Përpjekjet tona për të krijuar artikuj të shumtë rezultuan në trafik mujor në internet prej mbi 100 mijë vizitorë, edhe nëse filloni nga zero .

Zhvillimi dhe Dizajni i Webit

Ne jemi një dyqan me një ndalesë për të gjitha nevojat tuaja të SEO dhe dizajnit të webit, duke rezultuar në mbi 2 milion përshtypje të mundshme.

Media sociale

Përpjekjet tona të marketingut dixhital në mediat sociale kanë treguar kthime të investimit 1:4 duke përdorur Tik Tok, Snapchat, Quora, Reddit dhe çdo faqe sociale.

Tactica kupton që ju nuk doni vetëm më shumë vizitorë, por dëshironi një normë të lartë konvertimi dhe një rritje të dukshme të të ardhurave tuaja. Agjencia jonë me shërbim të plotë do të ofrojë rezultate të menjëhershme për reklamat tuaja dhe rezultate afatgjata për qëllimet tuaja të SEO.

Procesi ynë i vërtetuar me tetë hapa SEO për rritjen e biznesit tuaj

Procesi me tetë hapa i Tactica për rritjen e biznesit tuaj përfshin hapat e mëposhtëm:

1

Hulumtim + Analiza e konkurrentëve

Ne vlerësojmë mangësitë e SEO të faqes suaj të internetit së bashku me të dhënat e konkurrentëve.Ky kombinim na lejon të shohim se si mund ta përmirësojmë faqen tuaj për të tejkaluar konkurrencën tuaj.

4

Shkrimi i përmbajtjes

Ekspertët tanë të shkrimit të përmbajtjes ofrojnë potencial të blogimit të të ftuarve dhe aftësinë për t'ju vendosur si autoritet në industrinë tuaj. Kjo krijon besim midis jush, klientit tuaj dhe subjekteve të tjera ku backlinks janë të dobishme për biznesin tuaj.

7

Ndjekja

Ekipi ynë gjurmon duke përdorur të dhëna në kohë reale për të siguruar që faqja juaj po shkon në drejtimin e duhur. Kjo na lejon të përshtatim lehtësisht strategjinë tonë ndaj faktorëve në ndryshim.

2

Hartimi i strategjisë

Fokusi ynë strategjik ofron zgjidhje për të gjitha madhësitë e biznesit. Ne ndërtojmë një plan me hapa veprues, në mënyrë që të kuptoni se çfarë do të duhet për të rritur faqen tuaj të internetit.

5

Optimizimi dhe Zbatimi

Procesi i zbatimit dhe menaxhimit është i shpejtë. Rezultatet e këtij hapi janë shpesh të dukshme pas vetëm disa javësh dhe çojnë në më shumë shitje dhe një numër më të madh përdoruesish, gjë që ka një ndikim pozitiv në rezultatin tuaj.

8

Raportimi

Tactica beson në transparencë, prandaj ne ju mbajmë të përditësuar me mënyrën se si strategjia jonë po ndikon në biznesin tuaj. Ekipi ynë raporton statistika në mënyrë që të dini se po i arrini qëllimet tuaja.

3

Optimizimi i fjalëve kyçe

Plani ynë i fjalëve kyçe ju shtyn më afër qëllimeve tuaja, duke siguruar që objektivat tanë të përmbushin një kombinim solid të synimeve të blerësve dhe kërkuesve. Ky fokus në fjalë kyçe përkatëse siguron që ne i synojmë klientët tuaj drejtpërdrejt.

6

Ndërtimi i lidhjeve

Specialistët e SEO të Tactica krijojnë një profil backlink që është më i përshtatshëm për të tejkaluar konkurrencën tuaj. Pavarësisht se në cilën industri punoni, ne mund ta bëjmë biznesin tuaj fitimprurës përmes ekspertizës sonë.

Ju nuk jeni vetëm një klient, ju jeni partneri ynë

Ju nuk jeni vetëm një klient, ju jeni partneri ynë

Njihuni me ekipin tonë të SEO

Ekipi profesional i SEO i Tactica përbëhet nga anëtarë me përvojë të ekipit me pasion për të gjitha gjërat dixhitale. Ne kemi ekspertizën për të përmbushur dhe tejkaluar qëllimet tuaja të biznesit, pavarësisht nga industria apo madhësia e kompanisë suaj. Ekipi ynë ju ofron një konsultë 30 minuta falas për të diskutuar qëllimet tuaja të biznesit. Pavarësisht se sa ambicioze janë qëllimet tuaja, ne do t'ju tregojmë se çfarë duhet për të çuar faqen tuaj të internetit në lartësi të reja. Si pronar biznesi, ju duhet të punoni me një ekip që ka aq pasion për biznesin tuaj sa ju. Kështu që kontaktoni ekipin tonë të specialistëve të SEO sot për të parë se çfarë mund të bëjmë për ju.

Managing Partner

Managing Partner

Blendrit Elezaj

rilind

Chief Executive Officer

Rilind Elezaj

tactica team member

Head of SEO

Petrit Halitaj

tactica poster

Kërkimi juaj për SEO përfundon këtu

A keni menduar ndonjëherë se si ta renditni më mirë biznesin tuaj? Me një shkallë të mbajtjes së klientit mbi 99%, agjencia jonë SEO e di se çfarë është e rëndësishme.

Studime të rasteve

Native Instruments

SMM - Menaxhimi i Rrjeteve Sociale, Shkrim të përmbajtjes

Native Instruments

Terranova Social Media Management

Terranova Social Media Management

Pyetjet e shpeshta të SEO

Këtu do ti gjeni përgjigjjet për pyetjet më të shpeshta që mund të keni në lidhje me shërbimet e SEO:

Çfarë është SEO, dhe si funksionon?

SEO, (Search Engine Optimization), është procesi i modifikimit të aspekteve të faqes suaj të internetit për të përmbushur kërkesat e një makine kërkimi. Për Google, kjo do të thotë plotësimi i nevojave algoritmike që përmirësojnë përvojën e përdoruesit të faqes suaj. SEO përfshin përmirësime të të gjitha aspekteve brenda dhe jashtë sajtit tuaj të internetit. Këto përmirësime përfshijnë përvojën e përdoruesit, lidhjet e pasme dhe konfirmimin e autoritetit.

Çfarë përfshihet në paketën e shërbimeve SEO?

Paketa e Shërbimeve SEO përfshin këto aktivitete: SEO në faqe SEO Off Page Hulumtimi dhe strategjia e fjalëve kyçe SEO teknike Krijimi i përmbajtjes (përfshirë blogimin e të ftuarve) Optimizimi i faqes në internet Ndërtimi i lidhjeve (dhe strategjia e ndërtimit të lidhjeve) SEO lokale Shërbimet do të ndryshojnë në varësi të qëllimeve të biznesit tuaj. Për shembull, SEO lokale mund të mos jetë aq jetike kur rritet një biznes i tregtisë elektronike eCommerce në internet.

Si do ta di se cili lloj SEO më nevojitet?

Ekipi ynë i ekspertëve të SEO në Tactica ka mjaft përvojë për të ditur se cilat shërbime do t'i nevojiten faqes suaj. Pjesa më e madhe e asaj që ju nevojitet varet nga konkurrenca juaj. Kompanitë e vogla që nuk kanë shumë konkurrencë lokale mund të mos kenë nevojë për krijimin e përmbajtjes. Në vend të kësaj, kompanitë më të vogla mund të përqendrohen në SEO lokale. Ndërkohë, kompanitë më të mëdha që punojnë globalisht do të kenë nevojë për një kombinim të këtyre, por jo shumë SEO lokale.

A ofroni shërbime të tjera marketingu për makinat e kërkimit?

Tactica është një agjenci e marketingut dixhital me shërbim të plotë që ofron të gjitha shërbimet kryesore të marketingut, duke përfshirë dizajnimin dhe zhvillimin e webit, PPC, krijimin dhe optimizimin e përmbajtjes dhe menaxhimin e mediave sociale. Pavarësisht se si dëshironi të rrisni ROI-në tuaj, ekipi ynë është i specializuar në shërbime të shumta që do t'ju çojnë atje.

A është SEO më i mirë se reklamimi me pagesë?

SEO është më e mirë për ata që kërkojnë një strategji afatgjatë, pasi përfshin trafikun që keni fituar. PPC paguan për trafikun që kompanitë e tjera (si makinat e kërkimit ose faqet sociale) bëjnë për ju. Në përgjithësi, klientët kanë më shumë gjasa t'u besojnë atyre që fitojnë renditjen e tyre. PPC zakonisht rezulton në qëllime më të shpejta afatshkurtra, por ROI më pak potencial.

Pse të zgjedhni Tactica-n si partnerin tuaj digjital

Tactica Logo

New Jersey

655 Amboy Ave, Woodbridge, New Jersey 07095, United States

Prishtinë

Perandori Justiniani Str, Prishtinë 10000, Kosovo