TACTICA

SEO KOMPANIA #1 NË KOSOVË DHE SHQIPËRI

Ne jemi kompani lidere e marketingut digjital në Kosovë dhe Shqipëri, duke ofruar shërbime për tregun lokal por edhe ndërkombëtar.

Na shkruaj

  *Do të përgjigjemi brenda 3 dite

  Shërbimet më të mira SEO
  në Kosovë dhe Shqipëri

  Tactica është një SEO kompani me lokacion bazë në Prishtinë. Në Tactica, ne shkojmë një hap më larg komfort zones dhe përpiqemi vazhdimisht të zbatojmë trendet më të fundit të industrisë si shërbime për klientët tanë. Ne ju garantojmë se ekipi ynë i SEO ekspertëve në Kosovë e Shqipëri do t'iu udhëzojnë gjatë gjithë kohës në mënyrë qe procesi i SEO-së të jetë sa më i lehtë dhe i kuptueshëm për ju. Ne e marrim punën tonë me shumë seriozitet dhe prandaj procesi ynë është tërësisht "punë dore", qe do të thotë se në strategjitë tona nuk ka robot artificial apo makine qe kryejnë punen artificialisht (dhe keq). Çdo kampanjë qe ne e nisim është e përshtatur specifikisht për industrinë dhe kompaninë tuaj.

  • Dil në maje të Google rankimeve
  • Merr konsulta dhe mbështetje taktike 24/7 nga ekipi ynë
  • Prano linqe nga faqe të njohura në fushen tuaj
  • Rriti shitjet përmes trafikut organik më kualitativ
  NA KONTAKTO TANI

  MERRE KËTË LIBËR FALAS

  Behu ekspert "rrip i zi" në SEO. Mësoni si ta bëni biznesin tuaj të dalë e para në Google. Shkarkoni librin tonë (në Anglisht) tani per sa është falas.

   SEO Ekspertët tuaj në Kosovë dhe Shqipëri

   Tactica është një SEO kompani e specializuar për Kompanitë në Kosovë dhe Shqipëri të cilat duan te rritën dhe në vizibilitet, edhe financiarisht. Ne sigurohemi qe ekspozimi juaj digjital do të përmirësohet në çdo hap, pasi qe ajo duhet të jetë njëri nga burimet kryesore, nëse jo kryesori, i trafikut, klientëve të rinjë, dhe rritjes së biznesit tuaj.

   SEO është një disciplinë qe kërkon trajtim të veçantë - rrallë herë do të mundte një agjensi qe është "eksperte për gjithçka" të ofrojë TOP shërbime SEO, pasi qe kërkon përvojë shumë më shumë se sa zbatimi i disa truqeve të thjeshta brenda faqes suaj.

   KËSHILLA NË VLERË €500
   Për Ty. Falas.

   Bëjeni hapin e parë që të shumëfishoni rritjen tuaj duke filluar me një konsultim 30 minutesh FALAS me Taktikantët tanë.

   KONSULTOHU ME NJË TAKTIKANTË