Njihuni me Tactica

Një agjenci e njohur botërore e marketingut dixhital e dedikuar për të rritur dukshëm markën tuaj nga koncepti në ekzekutim. Ne rekrutojmë vetëm ajken e specialistëve të marketingut dixhital duke bërë shkrirjen e përsosur të ekspertizës krijuese, teknike dhe strategjike.

About Tactica

Misioni ynë

E themeluar në vitin 2018 si një kompani SEO, Tactica është rritur në një agjenci të marketingut dixhital me shërbim të plotë. Ne jemi të specializuar në ofrimin e një eksperience të jashtëzakonshme për klientët e çdo industrie. Tregtarët tanë dixhitalë me përvojë, zhvilluesit, projektuesit dhe redaktorët mund të ekzekutojnë çdo projekt pavarësisht nga kompleksiteti i tij. Ne sjellim zgjidhje për problemet tuaja ekzistuese dhe parandalojmë shfaqjen e problemeve të mëtejshme në radhë të parë duke zhvilluar strategji novatore të përshtatura pikërisht për nevojat tuaja. Misioni ynë? Të ndihmojmë bizneset që të rriten dukshëm në të gjitha fushat e botës dixhitale.

Filozofia e punës

Filozofia jonë e punës është të ofrojmë një zgjidhje të personalizuar që plotëson nevojat specifike të çdo klienti.

Përditësohu për gjithqka në ambientin tonë.

About Tatica

Përditësohu për gjithqka në ambientin tonë.

About Tatica

Vlerat tona

Ne udhëhiqemi nga vlerat tona, të cilat janë një pjesë tepër e rëndësishme e mënyrës se si punojmë. Suksesi ynë bazohet në katër shtylla.

Integriteti

Llogaridhënia

Bashkëpunimi

Transparenca

Disa nga talentët me të cilët do të punoni në Tactica

Tactica përbëhet nga individë unikë që punojnë në mënyrë harmonike për t'ju ofruar një përvojë të jashtëzakonshme duke e ngritur biznesin tuaj!

rilind

Shef Ekzektutiv

Rilind

Managing Partner

Partner i Menaxhimit

Blendrit Elezaj

Blerina Xhigoli Kelmendi

Head of SEO Outreach & Quality Assurance

Blerina Xhigoli Kelmendi

Advan Jashari

Specialist i SEOs

Advan Jashari

SEO Specialist

Specialiste e SEOs

Anita Tullari

Ardit Berisha

Junior Specialist i SEOs

Ardit Berisha

Viona Fetahu

Junior Specialiste e SEOs

Viona Fetahu

Fëllanza Maliqi

Junior SEO Specialist

Fëllanza Maliqi

Leonita Sekiraqa

Junior Specialiste e SEOs

Leonita Sekiraqa

Diellza Iberdemaj

Junior Specialiste e SEOs

Diellza Iberdemaj

Blerona Macastena

Junior Digital PR Specialist

Blerona Macastena

Rrezarta Sahiti

Junior Digital PR Specialist

Rrezarta Sahiti

Hatixhe Misini

Content Writer & Curator

Hatixhe Misini

Tringa Leka

Junior Koordinatore e Përmbajtjes

Tringa Leka

Valona Morina

Junior Koordinatore e Përmbajtjes

Valona Morina

Liza Haliti

Project Coordinator

Liza Haliti

Vjollca Idrizi

Koordinatore e Projekteve

Vjollca Idrizi

Urtinë Maloku

Junior Koordinatore e Projekteve

Urtinë Maloku

Doruntina Fazliu

Junior Koordinatore e Projekteve

Doruntina Fazliu

Lirije Cakaj Shehu

Human Resources and Office Manager

Lirije Cakaj Shehu

Erëlinda Avdimetaj

Asistente e Resurseve Humane

Erëlinda Avdimetaj

Rinor Gërvalla

Administration Assistant

Rinor Gërvalla

Kushtrim Klinaku

Web Developer

Kushtrim Klinaku

Blin Kukaj

Web Developer

Blin Kukaj

Arbnor Zariqi

Junior Web Developer

Arbnor Zariqi

Ariana Muhadri

Social Media Manager

Ariana Muhadri

Venesa Sadriu

Social Media Manager

Venesa Sadriu

Majlinda Shefkiu

Head of Graphic Design

Majlinda Shefkiu

 Eris Visoka

UI/UX Designer

Eris Visoka

erlet-janjeva

Graphic Designer

Erlet Janjeva

Sara Shabani

Dizajnere Grafike

Sara Shabani

Arianit Grepi

Dizajner Grafik

Arianit Grepi

Lirigzon Zogu

SEO Intern

Lirigzon Zogu

Enis Azemi

SEO Intern

Enis Azemi

Toska Podrimja

SEO Intern

Toska Podrimja

Fatbardha Ruhani

SEO Intern

Fatbardha Ruhani

Bashkoju ekipës sonë!

BLOG

Çfarë ka të re në Tactica

Lexoni blogun tonë për të mësuar më shumë rreth taktikave që mund të përdorni për të rritur dukshmërinë e biznesit tuaj.

Taktika është globale

Tactica është një kompani globale me zyra në tre vende, e angazhuar për t'ju ofruar shërbime për t'ju ndihmuar të rriteni në çdo aspekt të botës dixhitale.

Pse të zgjedhni Tactica-n si partnerin tuaj dixhital

Tactica Logo

New Jersey

655 Amboy Ave, Woodbridge, New Jersey 07095, United States

Prishtinë

Perandori Justiniani Str, Prishtinë 10000, Kosovo