Rriti Shitjet SHPEJT
Me PPC

SEM (Marketingu në makinat kërkuese), apo reklamimi PPC (paguaj për klik) është një nder taktikat më të shpejta për të rritur kompaninë tuaj! Sidoqoftë, ekzistojnë shumë konkurrentë në internet, gjë që e bën PPC vërtetë të vështirë për shumicën e agjencive. Kjo është arsyeja pse ne nuk zhvillojmë vetëm kampanja shumë të suksesshme të PPC, por edhe faqe shitëse (“Landing Page”)  shumë efektive për t’u siguruar që kthimi në investim është i lartë nga çdo reklamë e PPC.

KONSULTOHU ME NJË TAKTIKANTË

KRIJIM TË PPC KAMPANJAVE TË SUKSESSHME

Krijimi i fushatave PPC është i lehtë, por për t’i bërë ato të suksesshme (dmth, qe bëjnë konvertime) kërkon shumë hulumtim dhe analiza. Ne ju ofrojmë rritje të shitjeve nga PPC përmës:

 • Targetim efektiv të fjaleve kyqe. Ne zgjedhim fjalë kyçe që mund t’ju bëjnë të arrini potencialin e plotë të PPC kampanjave dhe shitjeve nga to pa pasur nevojë të shpenzoni tepër nga buxheti juaj për reklama online.
 • Krijimi i “landing faqeve” te cilat kanë kthim të lartë në investim. Kur dikush klikon në reklamën tuaj, ne do të sigurohemi që ato të dërgohen në një faqe shitëse (“landing page”) që bën maksimumin për t’i kthyer këta vizitor në klient tuaj
 • Shkrimi i PPC reklamave tërheqëse. Reklamat që ne shkruajmë për ju janë tërheqëse dhe bindëse për kërkuesit.

Optimizim i vazhdueshëm i Kampanjave PPC

Filozofia jonë nuk është “implemento e harro”. Ne  vazhdimisht fushatat tuaja në mënyrë që ata të arrijnë lartësi të reja, duke ju krijuar juve klientë sa më të mirë me një ROI të shkëlqyeshëm.

 • Testim solid i reklamave. Ekipi ynë monitoron vazhdimisht efektivitetin e reklamave PPC për të siguruar që ato funksionojnë me efikasitet të lartë. Ne jemi gjithmonë në kërkim për të ngritur kualitetin e reklamave përmes A/B testimit.
 • Në hap me trendet më të fundit të kërkimit në Google. Trendet e përdoruesit mund të na ndihmojnë të përcaktojmë se si reklama mund të ketë nevojë të ndryshojë në mënyrë që të jetë e suksesshme. Ne ndjekim këto trende për të parë se ku ndodhin klikimet dhe si reklama juaj mund të ndryshuhet për të qenë më përfituese.
 • Monitorimi i performancës së fjalëve kyqe. Ju dëshironi të siguroheni që buxheti juaj po përdoret me mençuri. Ne vendosim objektiva të kthimit në investim dhe i përshtatim kampanjat në përputhje me rrethanat bazuar në fjalët kyçe që janë duke krijuar konvertimet më të mira.
Punët tona mund ti gjeni edhe në

Çka shumica e agjensive të marketingut nuk do t'ju tregojnë për PPC:

Nëse nuk keni njohuri ose ekspertizë, është jashtëzakonisht  e vështirë të bëni PPC-në fitimprurëse për ju. Nëse jeni duke i bërë vetë kampanjat dhe po provoni të keni sukses në Google Ads, ka shumë të ngjarë qe do të përfundoni duke ofertuar në fjalë kyçe qe nuk ju hyjnë në punë, qe kanë fare pak – ose zero – kërkues me potencial blerës, apo qe janë tepër të shtrenjta. Ju veçse jeni duke hedhur në zjarr paratë tuaja të fituara me mund.

Nëse keni punësuar një agjensi tipike për të menaxhuar reklamat tuaja të PPC, ka shumë gjasa se ata do të përqendrohen vetem në klikime apo vizita. Kjo është pikërisht ku ne dallojmë. Ne fokusohemi ne konvertime te suksesshme dhe në shitje – çasja jonë taktike është qe përveç kampanjes, të krijojmë edhe faqen e veçante shitëse për vizitorët e asaj kampanje.

Përmbajtja dhe dizajni i asaj faqeje duhet të punoj maksimalisht në mënyrë qe të gjeneroj sa më shumë vizitor potencial që ju kontaktojnë përmes saj dhe qe perfundojnë duke u bërë klientë tuaj.

LIBËR FALAS [ANGLISHT]
12 SEKRETET E PPC KAMPANJAVE QE DO TE DYFISHOJNË SHITJET TUAJA

Mësoni cilat janë këto sekrete taktike se si të fitoni përmes PPC. Shkarkoni librin tani para se ta heqim këtë seksion ose konkurrentët tuaj do ta lexojnë atë para jush.

  DISA NGA BRENDET QE U RRITEN "TAKTIKISHT" ME NE

  KËSHILLA NË VLERË €500
  Për Ty. Falas.

  Bëjeni hapin e parë që të shumëfishoni rritjen tuaj duke filluar me një konsultim 30 minutesh FALAS me Taktikantët tanë.

  KONSULTOHU ME NJË NGA TAKTIKANTËT TANË