Shërbimet e Menaxhimit të PPC nga Ekipi i Ekspertëve të Tactica

PPC (Pay Per Click) është një strategji reklamimi me kosto efektive dhe e drejtpërdrejtë ku ju paguani vetëm kur klientët shprehin interes.

Tatica PPC
tactica poster

Pse biznesit tënd i duhet shërbimi PPC?

Ka shumë lloje të fushatave PPC, të gjitha ato janë të drejtuara nga të dhënat për të ndjekur udhëtimin e blerësit. PPC mund të arrijë shumë qëllime për pronarët oportunistë të bizneseve, si rritja e trafikut, rritja e shitjeve ose të dyja. Tactica është ofruesi kryesor i shërbimeve PPC. Keni nevojë për dikë me po aq pasion sa ju për biznesin tuaj. Dihet se masat tona të PPC-së rrisin ROAS me dhjetë herë.

Shërbimet tona PPC

Tactica ofron një gamë të gjerë shërbimesh eksperte të menaxhimit të pagesës për klikim:

1

Analiza dixhitale e konkurrentëve

Procesi ynë PPC fillon me një analizë të pikave të forta dhe të dobëta të konkurrencës suaj. Duke parë reklamat ekzistuese, ne mund të kuptojmë se çfarë kanë nevojë. Ne përdorim ekspertë nga fusha të ndryshme për të promovuar mirëkuptimin e thellë. Nëpërmjet këtij procesi ne krijojmë reklama bindëse.

4

Menaxhimi i Fushatës PPC

Ne ju ofrojmë një menaxher të përkushtuar PPC që punon me ju për të vendosur objektiva të qarta dhe koncize. Ky proces i plotë mund të përfshijë krijimin e faqeve të optimizuara të uljes ose shërbimit. Struktura jonë e fushatës është plotësisht në përputhje me qëllimet tuaja, kështu që ju mund të përqendroheni në biznesin tuaj.

7

Optimizimi i normës së konvertimit (CRO)

Reklamimi i Tactica ka një histori të provuar të optimizimit të normës së konvertimit. CRO është procesi i krijimit të shkallës më të lartë të mundshme të konvertimit përmes strategjive efektive. Ne e bëjmë këtë përmes një ndërgjegjësimi të thellë për udhëtimin e blerësit, duke krijuar reklama që synojnë pikat e dobëta të klientit tuaj.

2

Reklamat e drejtuara nga të dhënat

Reklamimi i drejtuar nga të dhënat ndjek tendencat më të fundit në industrinë tuaj. Procesi i Tactica përfshin gjithashtu mbledhjen e informacionit rreth ketyre modeleve, gjë që na lejon të optimizojmë fushatat tuaja PPC. Shumë faktorë ndikojnë pse një klient klikon në reklamën tuaj; përdorimi efektiv i të dhënave nga ana jonë ju jep një pamje të plotë.

5

Fushatat e kërkimit me pagesë

Strategët e kërkimit me pagesë të Tactica punojnë në industri të shumta. Kjo ekspertizë na lejon të gjejmë fjalë kyçe me konvertim të lartë dhe me bisht të gjatë. Me qasjen tonë tërheqëse, ne sjellim përmbajtjen e faqes suaj përpara audiencës tuaj të synuar. Ndërsa kërkimi me pagesë bëhet gjithnjë e më konkurrues, ju nevojitet një ekip i përkushtuar për t'ju ndihmuar të dalloheni.

8

Optimizimi i Konvertimit të Landing Page

Landing Page të mira adresojnë të gjitha dyshimet e klientëve të mundshëm. Do të merrni më shumë rezultate se menaxheri mesatar i reklamave duke i drejtuar në këto faqe unike që trajtojnë problemet drejtpërdrejt. Tactica ofron gjithashtu shërbime të bazuara në ueb për një kanal shitjesh efektive që i përshtatet biznesit tuaj.

3

Ndjekja dhe analiza e reklamave PPC

Ekipi ynë i gjurmimit të PPC vlerëson rezultatet bazuar në të dhënat historike dhe faktorët që ndryshojnë në industrinë tuaj. Ne ju ofrojmë këto përditësime rregullisht në mënyrë që të shihni kthimin e investimit. Procesi i Tactica siguron që buxheti juaj PPC t'ju drejtojë më afër qëllimeve tuaja të biznesit.

6

Reklamim PPC nëpër platforma të shumta

Merrni ekspertizën e reklamave PPC në të gjitha platformat kryesore. Ne ju ofrojmë reklama kërkimi dhe shfaqjeje, madje mund të punojmë edhe me përmbajtje të bazuara në video. Bashkëpunëtorët tanë të Tactica janë gjithashtu ekspertë në Amazon, Google dhe destinacionet e shërbimeve lokale. Nëse ju nevojitet, Tactica e bën atë.

Ju nuk jeni vetëm një projekt, ju jeni partneri ynë

Pse të zgjidhni Tactica për Shërbimet tuaja të Menaxhimit PPC?

Tactica ofron shërbime PPC që garantojnë rezultate për kompaninë tuaj. Më poshtë janë disa arsye të tjera që duhet të na zgjidhni ne!

Ekspertët e menaxhimit të PPC

Ekipi ynë i PPC ka ekspertizën që ju nevojitet. Ne punojmë me klientë të shumtë në të gjitha industritë, duke treguar rezultate në secilën prej tyre. Pavarësisht se cilat shërbime reklamash ju nevojiten, Tactica ka stafin dhe talentin e duhur për të drejtuar fushata me kosto efektive që funksionojnë për biznesin tuaj.

Strategjitë të bëra për ju

Kjo ekspertizë vjen me vetëdijen se në PPC nuk ka zgjidhje sllogani "një zgjidhje që i përshtatet të gjithëve". Kjo kërkon njohuri të thella të industrisë nga ata që janë të gatshëm të bashkëpunojnë. Qëllimet tuaja të biznesit janë prioriteti numër një për Tactica, duke siguruar që vizioni i kompanisë suaj të jetë në qendër të asaj që ne bëjmë.

Raportim transparent i ROI

Shërbimet tona do të punojnë për ju. Proceset transparente të raportimit të Tactica ju lejojnë të shihni kthimin e investimit (ROI). Ju nuk duhet të pyesni veten nëse diçka po funksionon përmes nesh, sepse ne mbajmë komunikim të hapur. Raportet tona të rregullta adresojnë shqetësimet tuaja nëse doni të dini se çfarë po ndodh me fushatën tuaj.

Kontratat me rrezik të ulët

Kontratat Tactica janë fleksibël për t'iu përshtatur nevojave tuaja. Me ne, nuk keni pse të shqetësoheni për kontratat afatgjata. Ju mund të anuloni në çdo kohë atë, për shkak të besimit tonë. Ne duam që ju të qëndroni me ne sepse ne bëjmë një punë të mirë, jo sepse mendoni se nuk keni zgjidhje tjetër.

Ju nuk jeni vetëm një projekt, ju jeni partneri ynë

Procesi ynë i menaxhimit të PPC

Për të garantuar suksesin, ne kemi një proces me gjashtë hapa për të gjitha fushatat PPC:

1

Caktimi i një specialisti reklamash në llogarinë tuaj

Ne fillojmë duke ju caktuar një specialist të dedikuar PPC për biznesin tuaj. Pra, ju keni një person të vetëm kontaktues që kujdeset për të gjitha shqetësimet tuaja. Për t'ju kursyer kohë dhe para, ne ofrojmë një konsultë falas në mënyrë që të mund të njohim biznesin tuaj (dhe ju mund të njiheni me tonin).

3

Analizoni konkurrencën

Procesi ynë shqyrton konkurrentët tuaj për të gjetur se çfarë duhet për t'i kapërcyer ata. Strategjia e plotë e reklamave e Tactica synon të kapërcejë këto pika të forta duke shfrytëzuar dobësitë. Ky proces e pozicionon biznesin tuaj si një lider në industrinë tuaj dhe e tejkalon konkurrencën duke shkruar reklama bindëse që adresojnë ato çështje.

5

Monitoroni dhe optimizoni reklamat tuaja

Tactica mbetet aktive në ndjekjen e normës më të mirë të mundshme të konvertimit për ju. Të gjitha reklamat me performancë të ulët hiqen para se të lejohen të shpërdorojnë paratë tuaja. Më pas ne i zëvendësojmë ato reklama shpejt me reklama me performancë të lartë nga të dhënat e mbledhura nga testimi ynë i vazhdueshëm.

2

Identifikimi i mundësive të fjalëve kyçe për biznesin tuaj

Fjalët kyçe janë në qendër të çdo fushate PPC. Qëllimi ynë është të gjejmë fjalë kyçe përkatëse nga njerëzit që kërkojnë shërbimet tuaja. Për ta bërë këtë, ne shikojmë gamën e plotë të fjalëve kyçe të mundshme dhe fokusohemi në ato që kanë një potencial të jashtëzakonshëm konvertimi.

4

Krijimi i reklamave

Procesi ynë i krijimit të reklamave kalon nëpër disa nivele verifikimi. Titulli, kopja e reklamave dhe grupet e reklamave janë optimizuar për fjalët kyçe më të mira të mundshme, duke siguruar reklama cilësore që tejkalojnë nevojat tuaja. Ky proces përfshin testimin A&B, duke u siguruar që kemi të dhëna për të treguar se cilat reklama po funksionojnë për ju.

6

Raportimi dhe komunikimi

Ne do t'ju ofrojmë raporte periodike për çdo ndryshim që do të komunikohet hapur nga menaxheri i caktuar personalisht i PPC-së. Ky proces është krejtësisht i lehtë për ju, kështu që ju mund të përqendroheni në dorëzimin e klientëve tuaj. Nga këto raporte do të shihni një rritje të shitjeve, trafikut ose qëllimeve të tjera të biznesit.

Pyetjet e shpeshta të PPC

Këtu do ti gjeni përgjigjjet për pyetjet më të shpeshta që mund të keni në lidhje me shërbimet e PPC:

Çfarë është PPC?

PPC, ose pagesa për klikim, është një stil reklamimi ku paguani kur dikush klikon në reklamën tuaj. Është metoda më me kosto efektive e reklamimit që ekziston, sepse reklamat e mira garantohen t'ju japin një kthim nga investimi. PPC synon gjithashtu demografi të ndryshme, duke ju mundësuar të përdorni të dhëna për të rritur potencialin tuaj të shitjeve.

Cili është ndryshimi midis SEO dhe PPC?

SEO (Optimizimi i Makinës së Kërkimit) përfshin praktika për të përmirësuar renditjen tuaj duke tërhequr makinen e kërkimit. PPC (Pay Per Click) rrit ekspozimin tuaj duke paguar për reklama. SEO është zakonisht më e mirë për strategjitë afatgjata, ndërsa PPC jep rezultate afatshkurtra. Të dyja mund të jenë po aq të rëndësishme për të mbetur konkurrues në industrinë tuaj.

Çfarë lloj rezultatesh mund të pres?

PPC ka rezultate të identifikueshme shpejt, zakonisht duke krijuar më shumë shitje pothuajse menjëherë. PPC është një nga format më të shpejt të ekspozimit, që ekziston. Disa fushata PPC mund të duhen ditë ose javë për të parë rezultatet. Kjo kohë varet nga sa shpejt i duhet ekipit të marketingut për të identifikuar reklamat efektive. Siç u tha më herët, nuk ka një qasje "një madhësi që i përshtatet të gjithëve" për PPC.

Pse duhet të reklamoj me reklama PPC?

Reklamat PPC janë forma më efektive e reklamimit sepse ato ofrojnë rezultate të garantuara në duart e duhura. PPC është shumë e drejtuar nga të dhënat, duke u mundësuar reklamuesve të synojnë ri-blerës që kanë më shumë gjasa të blejnë produktin tuaj. Ritargetimi është i pamundur përmes formave të tjera të reklamimit. Për shkak se PPC synon njerëz që kanë shprehur tashmë interes për shërbimet tuaja (ose shërbime të ngjashme), ju rritni ndjeshëm potencialin tuaj të të ardhurave me reklama direkte.

Pse të zgjedhni Tactica-n si partnerin tuaj digjital

Tactica Logo

New Jersey

655 Amboy Ave, Woodbridge, New Jersey 07095, United States

Prishtinë

Perandori Justiniani Str, Prishtinë 10000, Kosovo