MERR SHUMË KLIENTË POTENCIAL
ÇDO MUAJ PËRMES REKLAMAVE
TONA NË RRJETET SOCIALE

MIJËRA PËRDORUES në rajonin tuaj janë momentalisht duke lundruar në Facebook ose Instagram. Mos e humbni rastin qe t'i tērhiqni këta klientë potencial qe dijnë të shpenzojnë shumē!

Menaxhimi i mediave sociale
nuk është shkencë,
por rritja e shitjeve përmes saj është!

Ka të pakten 100 mijë përdorues në rrezen tuaj qe janë momentalisht duke shiquar dicka në Facebook apo Instagram! Nëse po mundoheni qe vetëm të “shoqëroheni” me audiencen e biznesit tuaj në këto rrjete sociale, nuk jeni duke bërë mjaftueshëm. Joshi ata me plot informata interesante dhe praktike, përdorni çdo postim në avantazhin tuaj, dhe silli ata në uebfaqen tuaj, ku i bëni ata edhe më të interesuar.  Prioriteti i taktikantëve tonë te marketingut digjital është të terheqin gjithnjë e më shumë klientë potencial “të-etur-për-të-blerë” në faqet e juaja te rrjeteve sociale, dhe të krijojmë përmbajtje që shton interesin e tyre ndaj jush. Këtë ne e bejmë më së miri!

Kampanja efektive
reklamuese që me sukses
targetojnë audienca qe njëmend
mund të bëhen klientë tuaj.

Platformat Facebook dhe Instagram kanë aftesinë të vendosin qindra blerës të mundshëm në pëllembën e dorës tuaj. Lejoni taktikantët tanë t’ju demonstrojnë se si të krijoni kampanja qe targetojnë audiencën perfekte per biznesin tuaj (bazuar në demografinë, interesat, madje edhe sjelljet e tyre në internet). Ne do t’ju shfaqim para klientëve tuaj ideal madje edhe para se ata të jenë të vetëdijshëm se kanë nevojë për produktin/shërbimin tuaj, dhe shumë më përpara se konkurrenti juaj të jetë në dijeni qe ekziston një audiencë e tillë.

PO, UNË DUA KËSHILLA FALAS (NË VLERË €500)

KËSHILLOHU ME NJË TAKTIKANTË

Me neve,

ju do të përfitoni

së paku €2 të hyra

për çdo €1 të investuar

në reklama.

Reklamat në Facebook/Instagram jane ende relativisht të lira, prandaj është koha e duhur qe të targetoni audiencë tepër specifike. Ju mund të ndiheni të mbingarkuar për të menaxhuar vetë rrjetet tuaja sociale, por ekipet tona të mediave sociale, dizajnerevem dhe strategëve të biznesit do të lirojnë kohën tuaj në menyrë qe të mendoni për menaxhimin e biznesit në terësi,  menduar për biznesin tuaj, ndërsa ata i bëjnë faqet tuaja në rrjetet sociale super fitimprurëse.

01

Mendojmë-për-ju

Së pari, cakto një konsultë falas me ne në vlerë €500, dhe na jepni një shansë për të analizuar situatën tuaj aktuale, te bëjmë kalkulimet tona dhe të kuptojmë se ku janë pengesat dhe mundësitë. Ne bazë të saj ne do të krijojmë një strategi enkas për situaten tuaj, për ti optimizuar shitjet përmes Facebook-ut dhe Instagramit. Ne do t’ju paraqesim mënyra se si mund t’i çaseni blerësve tuaj potencial dhe si t’i bindni ata që të blejnë produktet/sherbimet tuaja dhe të vazhdojnë t’i blejnë ato. Shënim: Ne i bëjmë të gjitha këto falas, edhe pse mund të paguheshim me lehtësi 500 euro për një shërbim të tillë.

02

Bejmë-për-ju

Nëse doni të “heqni qafe” tërësisht këtë punë dhe të na lejoni neve të menaxhojmë rrjetet tuaja sociale, këtë do ta bëjmë menjëherë. Brenda një jave nga planifikimi i strategjise sonë, ne do të fillojmë të zhvillojmë kampanja me target të qartë, dhe rezultatet nuk do të marrin shumë kohë.
Ndërsa ne e bëjmë këtë, ju do të keni shumë më pak për çfarë të shqetësoheni dhe shumë më tepër kohë për t’u përqendruar në drejtimin strategjik të biznesit tuaj.

03

Zhvillojmë-për-ju

Kur klientet tanë marrin Tactica-n në ekipin e tyre, ata fillojnë tē kenë ide të reja dhe të shohim më qartë se çfarë mund të arrijnë sa i përket zhvillimit të tregut, promovimit të brendit, e të tjerë. Shumë shpejt e vëreni se sa më shumë të investoni në marketing përmes neve, duke ju çasur segmenteve të reja të tregut, aq më shpejt rritet biznesi juaj. Ne jemi bërë “departament i shitjeve digjitale” për shumë klientë tanë, dhe do të donim ta bënim këtë edhe për ju. Ata që ju tani i quani konkurrentë së shpejti do të mbesin gojë hapur se sa shpejt keni dalur në krye të industrisë.

“Taktika ka prodhuar asgjë më pak se rezultate fantastike nga momenti qe ka marrë përsipër SEO-n për ne. Nga fillimi i bashkëpunimit e deri më tani, Tactica ka rritur rankimet tona ne pozitat #1 deri #3 në Google për 129% dhe ka bërë faqen tonë autoritetin kryesor online në industrine e zhvilluesve të aplikacioneve mobile në shtetin e Kalifornisë. S'ke ç'të thuash më shumë!”

Comment by Client

“Është për t'u përmendur se sa biznes-inteligjencë kemi gjetur në ekipin e Tactica-së. Ata nuk janë veç Taktikanë digjital fantastikë, por edhe ndërmarrës në shpirtë. Ne kishim vetëm një ide bazë në mendje - dhe ata na ndihmuan ta implementonin në një formë qe nuk menduam se ishte e mundshme. Probleme.me është tash një brend i njohër ne të gjitha vendet shqip-folëse, dhe e gjitha kjo falë Tactica-së. Jemi pa fjalë.”

Comment by Client

“Ne kurrë se kemi besuar qe mund t'i arrijmë këto rankime, sidomos pas penalizimit qe kemi marrë nga Goolge. Agjensia qe kemi angazhuar paraprakisht nuk arriti qe të na rikuperonte dëmet në rankime. Taktikantët në Tactica kishin një çasje komplet tjetër. E verejtëm qe në fillim sa të keqinformuar dhe të mashtruar kishim qenë sa i përket SEO-së, teknikave qe quhet "white-hat", e tjerë. Tactica arriti qe të na ndihmoj të rrisim fuqishëm të hyrat tona digjital dhe biznesin në përgjithësi. Jemi me fat qe i kemi.”

Comment by Client

DISA NGA BRENDET TE CILAT U RRITEN TAKTIKISHT ME NE

LIBËR FALAS (Anglisht)
10 HAPA TAKTIK PËR T'I BËRË REKLAMAT TUAJA NË FACEBOOK TË FUNKSIONOJNË

Ne u kemi sjellur klientëve tanë SHUMË para përmes taktikave të prezentuara në këtë Libër. Shkarkoje tani para se ta heqim këtë seksion ose para se ta lexojnë konkurrentët tuaj.

  SA FORTË DËSHIRONI QË

  INBOX-I JUAJ TË JETË I MBUSHUR ME

  KLIENT POTENCIAL TË-ETUR-PER-TË-BLERË

  SIKUR KËTA MË POSHTË

  APO SI KËTA

  KËSHILLA NË VLERË €500
  Për Ty. Falas.

  Bëjeni hapin e parë që të shumëfishoni rritjen tuaj duke filluar me një konsultim 30 minutesh FALAS me Taktikantët tanë.

  KONSULTOHU ME NJË NGA TAKTIKANTËT TANË