Shërbimet e Menaxhimit të Mediave Sociale

Menaxhimi i mediave sociale përfshin trajtimin e pranisë tuaj në internet përmes platformave sociale. Menaxhimi i biznesit tuaj në Facebook, Twitter, Tik Tok, Instagram, Pinterest, YouTube dhe të gjitha platformat e tjera është rraskapitës. Mungesa e një pranie sociale është një dëmtim për biznesin tuaj. Mbi 60% e konsumatorëve presin që biznesi i tyre të ketë një faqe në media sociale. Tactica e bën këtë të lehtë duke patur një sistem të provuar që i sjell kompanive nga 0 në 80 mijë ndjekës. Nëse angazhimi social i biznesit tuaj po lëkundet, teknikët socialë të Tactica dinë se si ta bëjnë atë të funksionojë. Ne kemi një histori të provuar të menaxhimit të markës.

Social Media Management Services

BESUAR NGA

tactica clients
tactica clients
tactica clients
tactica clients
tactica clients
tactica clients

Rrjetet Sociale organik kundrejt asaj me pagesë - Çfarë duhet të dini

Është e rëndësishme të kuptohet ndryshimi midis fushatave sociale organike dhe atyre të paguara. Ja çfarë mund të prisni: • Sociale me pagesë - Përdorimi i reklamave dhe sponsorizimeve me pagesë për të synuar përdorues të caktuar social. • Organike Sociale - Përdorimi i mjeteve falas nga rrjetet sociale për të angazhuar audiencën tuaj dhe për të rritur ndërgjegjësimin për markën tuaj. Të dyja llojet e reklamave sociale janë thelbësore. Kërkimi me pagesë çon në rezultate të menjëhershme afatshkurtra që ju sjellin para sot, por zakonisht kushtojnë më shumë. Rrjetet sociale organike ju vendos në terma afatgjatë, duke ju mundësuar të angazhoni më mirë audiencën tuaj. Tactica beson fort se një qasje e integruar është më e mira, pasi një strategji e kombinuar ju lejon të diversifikoni opsionet tuaja.

Shërbimet e Menaxhimit të Mediave Sociale të Tactica

Shikoni listën tonë të provuar të shërbimeve të mediave sociale më poshtë:

1

Marketingu i mediave sociale

Ekipi ynë i marketingut të mediave sociale krijon reklama që rrisni ROAS-in tuaj me dhjetë herë. Qëllimi përfundimtar është të përmbushni dhe tejkaloni pritjet tuaja me një strategji sociale efektive. Ne kujdesemi për blerjen e klientëve ndërsa ju fokusoheni në biznesin tuaj.

4

Video animacionet

Videot në mediat sociale marrin 50% më shumë shikime sesa përmbajtjet jo-video. Ekipi mbështetës i Tactica ka shumë animatorë të gatshëm për të krijuar përmbajtje tërheqëse video. Përmbajtja jonë e videos përfshin 2D, 3D, grafika lëvizëse dhe të gjitha format aktuale të animacionit video. Ne bëjmë video që rrisin ROI-në tuaj.

2

Shkrimi për mediat sociale

Redaktoret të Tactica punojnë në çdo industri, duke angazhuar klientët me një stil të thjeshtë shkrimi. Ky fokus në shkrimin e thjeshtë tërheq klientët duke folur në nivelin e tyre. Është thelbësore të jesh tërheqës, i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë përmes mediave sociale. Redaktoret ekspertë të Tactica dinë ta bëjnë këtë.

5

Dizajni Grafik

Ekipi ynë i dizajnit grafik ka përvojë të gjerë në krijimin e grafikëve të uebsajtit dhe grafikave sociale të optimizuara për faqe të shumta sociale. Përmbajtja vizuale është e nevojshme për të mbetur konkurruese në mediat sociale. Tactica prodhon përmbajtje të drejtuar vizualisht që angazhon audiencën tuaj dhe inkurajon pëlqimet, ndarjet dhe shitjet.

3

SEO e mediave sociale

Përdorimi i SEO të mediave sociale rrit trafikun e faqes suaj të internetit përmes makinave të kërkimit. Ju nuk mund të merrni backlinks nga mediat sociale, por mund të merrni ekspozimin e markës. Ky ekspozim i inkurajon njerëzit të ndajnë përmbajtjen tuaj nëpër sajte të shumta, një formë e SEO jashtë sajtit.

6

Menaxhimi i Markës

Tactica fokusohet në një kuptim të thellë të partnerëve tanë. Pa këtë mirëkuptim nuk do të mund të arrinim rezultate të jashtëzakonshme. Shërbimet tona të menaxhimit të markës ofrojnë një mesazh të qëndrueshëm në faqen tuaj dhe në të gjitha platformat kryesore sociale. Mesazhet e qëndrueshme çojnë në angazhimin e përdoruesit.

Ne përdorim mediat sociale ndryshe. Këtu janë disa raste studimore.

Puna jonë është 100% orientuar drejt rritjes, qofshin këto shitje, regjistrime të reja ose thjesht ndjekës/shikime.

Terranova Social Media Management

Terranova Social Media Management

Native Instruments

SMM - Menaxhimi i Rrjeteve Sociale, Shkrim të përmbajtjes

Native Instruments

Ju nuk jeni vetëm një projekt, ju jeni partneri ynë

Procesi ynë i menaxhimit të mediave sociale

Më poshtë është procesi ynë me gjashtë hapa për menaxhimin e shkëlqyer të mediave sociale:

1

Përcaktoni qëllimet tuaja të biznesit

Përmes një konsultimi falas, ne kuptojmë më mirë atë që dëshironi të arrini përmes mediave sociale. Tactica ka një sërë pyetjesh për të siguruar që ne të kemi një kuptim të thellë. Ky kuptim na lejon të mbajmë në mendje biznesin tuaj vazhdimisht.

3

Zhvilloni strategjinë e mediave sociale

Menaxheri ynë flet me ju në lidhje me strategjinë e zhvilluar. Ky diskutim ju jep një kuptim të plotë planeve tona dhe pritshmërive tuaja. Ne e rregullojmë sistemin sipas dëshirave tuaja, duke adresuar çdo shqetësim në lidhje me shkallën e rritjes, buxhetin ose aspekte të tjera sociale.

5

Optimizoni dhe mirëmbani

Menaxheri juaj i përkushtuar social mirëmban dhe optimizon faqen për angazhim të mëtejshëm. Ai teston reklamat, llojet e përmbajtjes dhe aspekte të tjera për të parë se çfarë ju jep rezultatet më të mira. Çelësi i angazhimit të mirë shoqëror është të ruash atë që funksionon dhe të ndryshosh atë që nuk funksionon, duke qenë vazhdimisht në lëvizje për rezultatet më të mira.

2

Caktoni një menaxher të përkushtuar të mediave sociale

Ju është caktuar një menaxher i përkushtuar i mediave sociale. Ne e ofrojmë këtë menaxher për t'ju kursyer kohë dhe para, duke ju dhënë një pikë të vetme kontakti. Menaxherët tanë te mediave sociale punojnë në fusha të shumta, kështu që ju merrni një menaxher me përvojë në industrinë tuaj.

4

Krijoni përmbajtje tërheqëse

Tactica fillon të funksionojë në emrin tuaj për të krijuar përmbajtje tërheqëse. Ne prodhojmë materiale marketingu të mediave sociale në format video ose imazhi për kërkim me pagesë. Ekipi i shkrimit krijon përmbajtje që do të angazhojë audiencën tuaj në kërkimin organik.

6

Monitoroni dhe raportoni

Menaxheri juaj social do t'ju ofrojë raporte të rregullta përmes monitorimit për t'u siguruar që të merrni rezultate. Raportimi do t'ju japë besimin se po merrni rezultate, gjë që duhet ta vini re edhe nga rritja e papritur e shitjeve. Ju mund të rregulloni sa shpesh doo te merrni njoftime, por ne do t'i dërgojmë të gjitha momentet e rëndësishme nëpërmjet metodës suaj të preferuar të kontaktit.

Pse duhet të zgjidhni Tactica për menaxhimin e mediave tuaja sociale

Ja pse duhet të zgjidhni Tactica për shërbimet tuaja të mediave sociale:

Qasje e fokusuar në cilësi

Qasja jonë e përqendruar te cilësia siguron që e gjithë përmbajtja e lidhur me markën tuaj të jetë e nivelit të lartë. Ne nuk fokusohemi në marrjen e ndjekësve bosh, por në arritjen e qëllimeve tuaja të biznesit. Nëse qëllimi juaj është më shumë shitje, qasja jonë e cilësisë fokusohet në përmbajtjen që e nxit atë.

Përmbajtje tërheqëse

Ne ofrojmë përmbajtje tërheqëse që funksionon si për mediat sociale me pagesë ashtu edhe për ato organike. Përmbajtja e mirë është thelbësore kur ruani një marrëdhënie me audiencën tuaj. Ky fokus mund t'i kthejë vizitorët në klientë që njohin autoritetin tuaj në industri.

Paketa të bazuara në dorëzim

Tactica ofron paketa të bazuara në oferta që fokusohen në atë që ju nevojitet. Ne i vendosim afatet vetes për të siguruar një proces hap pas hapi për rritjen e biznesit tuaj. Ekipi ynë i menaxhimit të mediave sociale fokusohet në ofrimin e projekteve të vogla dhe të mëdha.

Raportim i detajuar dhe i rregulltë

Raportet tona sociale janë hapa të provuar që ju tregojnë se Tactica bën punë të mirë. Si agjencia kryesore e menaxhimit të mediave sociale, transparenca është jetike për ne. Ne e ndajmë këtë transparencë me klientët tanë, prandaj ata vazhdojnë të kthehen për më shumë shërbime.

Pyetjet e shpeshta të menaxhimit të mediave sociale

Këtu do ti gjeni përgjigjjet për pyetjet më të shpeshta që mund të keni në lidhje me shërbimet e menaxhimit të rrjeteve sociale:

Sa shpejt duhet të pres rezultate?

Tactica mund të japë rezultate të menjëhershme brenda ditëve nga fillimi i një fushate sociale. Për qëllime të mëdha biznesi, këto rezultate do të ndryshojnë në varësi të vendit ku jeni krahasuar me atë që po përpiqeni të arrini. Ekipi ynë fokusohet në sigurimin e fitoreve të shpejta për t'ju dhënë besim në aftësitë tona. Ne mund të punojmë me çdo biznes, pavarësisht nga prania e tyre aktuale sociale.

Si do të krijoni përmbajtje që i përshtatet biznesit tim?

Ne punësojmë specialistë të përmbajtjes që punojnë në të gjitha industritë. Specialistët tanë të përmbajtjes qëndrojnë të përditësuar me tendencat më të fundit në industritë e tyre përkatëse. Përveç kësaj, ne kryejmë kërkime konkurruese për të tjerët në industrinë tuaj për të parë se çfarë përmbajtje ofrojnë. Ne marrim atë që funksionon nga përmbajtja e tyre dhe pyesim se si ta përmirësojmë atë me rezultate 100% origjinale.

Cilat platforma të mediave sociale do të më ndihmoni të menaxhoj?

Tactica menaxhon të gjitha platformat kryesore të mediave sociale. Këto përfshijnë Facebook, Twitter, Tik Tok, Instagram, LinkedIn dhe Pinterest. Ne gjithashtu ndihmojmë në krijimin e mediave tuaja sociale të bazuara në video (YouTube dhe Vimeo). Ekipi ynë është i aftë në të gjitha platformat sociale, duke ofruar rezultate kudo që shkojmë.

Pse duhet të kontraktoj menaxhimin e mediave sociale të biznesit tim?

Menaxherët e brendshëm të mediave sociale janë të shtrenjta dhe joefektive në krahasim me kontraktimin e jashtëm. Zakonisht, punësimi i një pale të tretë është shumë më i lirë.

Pse të zgjedhni Tactica-n si partnerin tuaj digjital

Tactica Logo

New Jersey

655 Amboy Ave, Woodbridge, New Jersey 07095, United States

Prishtinë

Perandori Justiniani Str, Prishtinë 10000, Kosovo