Shërbimet e shkrimit të përmbajtjes

Jepini biznesit tuaj mundësinë më të mirë për t'u rritur për sa i përket përmbajtjes cilësore. Shërbimet tona të shkrimit e gjunjëzuan konkurrencën për sa i përket optimizimit, shitjeve dhe autoritetit. Ekipi ynë i specialistëve mund të shkruajë për çdo industri, çdo stil ose kërkesë të veçantë. Tactica ju vendos juve si një lider mendimi në industrinë tuaj përmes shërbimeve të përmbajtjes. Nëpërmjet një kombinimi të shkrimit të përmbajtjes bindëse dhe marketingut, klientët potencialë do t'ju shohin si një autoritet.

Tactica Content Writing

Shërbimet e shkrimit të përmbajtjes që ne ofrojmë për të rritur biznesin tuaj

Përmbajtja nuk kufizohet vetëm në faqet e internetit. Ja se çfarë mund t'ju ndihmojë ekipi ynë për të ndihmuar në rritjen e biznesit tuaj:

Postimet në Blog

Tactica krijon përmbajtje të freskët, të kuruar për t'ju ndihmuar të angazhoni audiencën tuaj. Specialistët tanë shkruajnë përmbajtje kualitative për të gjithë nevojat tuaja.

Njoftime për shtyp

Ekipi ynë përdor teknika të provuara të shkrimit për të krijuar përmbajtje imponuese shtypi që i përshtatet audiencës tuaj të synuar dhe objektivave tuaja të biznesit.

Buletinet

Buletinet janë shtylla kryesore e shumë strategjive të përmbajtjes. Fitoni abonentë të rregullt që vijnë tek ju për ekspertizën dhe shërbimet tuaja përmes buletineve.

Libra elektronikë

Librat elektronikë janë një metodë e shkëlqyer për te gjeneruar dhe kanalizuar shitjet. Ofrimi i tyre për blerësit potencial është një mënyrë e shkëlqyer për të rritur ndërgjegjësimin e markës dhe për të tërhequr klientët e rregullt.

Letrat e Bardha ose White Papers

Promovoni aspektet më të rëndësishme të biznesit tuaj nëpërmjet krijimit të letrave të bardha nga ekspertët tanë.

Përmbajtja e mediave sociale

Strategjitë tona të mediave sociale kanë sjellë më shumë se 80 mijë ndjekës me zero shpenzime për reklama.

Metadatat

Dominoni vendet kryesore të Google duke përdorur siç duhet metadatat e backend-it që i bëjnë njerëzit të klikojnë lidhjen tuaj në çdo SERP.

Përshkrimet e produktit

Ekipi ynë me përvojë i eksperteve për të shkruar përmbajtje e di se si të shkruajë përmbajtje tërheqëse për të rritur ROAS-in tuaj.

Përmbajtja e marketingut me email

Përdorni shërbimet tona të përmbajtjes për marketing me email që fokusohen në përmbajtje me vlerë të shtuar që inkurajon abonentët të kthehen në klientë.

Tekstet reklamuese

Tactica krijon kopje reklame që tërheq audiencën tuaj të synuar dhe rrit ROAS-in tuaj. Shikoni këto raste studimore për të parë se si përfitojnë klientët tanë.

Pse të zgjidhni Tactica për shërbimet tuaja të shkrimit të përmbajtjes

Ne kemi katër garanci që na japin nje avantazh ndaj konkurrentëve tanë:

Shkrimi profesional

Shkruajtësit tanë profesionistë të përmbajtjes do të krijojnë përmbajtjen që ju kërkoni. Shërbimet tona të shkrimit të përmbajtjes sigurojnë që ju të merrni përmbajtje profesionale dhe të këndshme për të angazhuar lexuesit tuaj me CTA-të strategjike. Tactica punëson disa nga shkruajtësit më të mirë të përmbajtjes në industri, kështu që nuk keni pse të shqetësoheni.

Kthimi i shpejtë

Google kërkon që të publikohen përmbajtje të freskëta dhe emocionuese dhe preferon ato që mund të plotësojnë kërkesat e tyre. Stafi ynë i përmbajtjes është i trajnuar për të publikuar këtë përmbajtje rregullisht për të siguruar që blogu juaj të njihet vazhdimisht si një kontribues kryesor nga Google.

Përmbajtje me cilësi të lartë

Ne krijojmë përmbajtje 100% origjinale dhe me cilësi të lartë të shkrimit të përmbajtjes, të cilat Google i vendos në dhjetëshen më të mirë të objektivave strategjikë të fjalëve kyçe. Fokusi ynë i cilësisë thekson një strategji afatgjatë duke përdorur tema me drite te gjelber të përhershëm që kërkojnë pak mirëmbajtje. Nëse blogu juaj ka nevojë për përditësime, ne jemi te paret kur jane ne pyetje trendet më të fundit për biznesin tuaj.

Ekspertizë me shumë nivele

Krijuesit tanë të përmbajtjes janë nga qindra pozicione biznesi dhe kanë kompetencë në në shumë fusha. Ju nuk duhet të shqetësoheni për gjetjen e një shkruajtesi që nuk e kupton audiencën tuaj. Tactica punëson shkruajtes me përvojë personale në vendin tuaj, kështu që nuk duhet të shqetësoheni për kompetencën e atyre që punësoni.

Procesi ynë i shkrimit të përmbajtjes

Procesi ynë i detajuar i krijimit të përmbajtjes përbëhet nga gjashtë hapa. Këta hapa sigurojnë që ju të merrni atë që kërkoni ndërsa ekipi ynë përpiqet të ofrojë përmbajtje me cilësi më të lartë:

1

Konsultimet

Ne caktojmë një specialist marketingu të orientuar në detaje për nevojat tuaja të përmbajtjes. Specialisti e di se çfarë pyetjesh duhet të bëjë për t'u siguruar që po merrni atë që dëshironi ju si pronar biznesi.

2

Analiza dhe Kërkime

Ekipi ynë i specialistëve të SEO kryen analiza të tregut për të parë konkurrencën tuaj. Ne identifikojmë se çfarë i mungon konkurrencës përmes këtij procesi, në mënyrë që të përfitoni nga boshllëqet e tyre.

3

Strategjia

Duke përdorur një listë të boshllëqeve, fjalë kyçe dhe qëllime të tjera, ekipi ynë zhvillon një plan gjithëpërfshirës të objektivave të SEO. Ky hap cakton objektiva të ndryshëm të fjalëve kyçe në faqe të ndryshme, në mënyrë që të mund të fitoni në fronte të shumta SEO.

4

Shkrimi i përmbajtjes

Duke përdorur strategjinë tonë të specializuar të përmbajtjes si udhëzues, ne krijojmë përmbajtje me kërkime të thella dhe objektiva tërheqëse. Specialistët tanë të përmbajtjes marrin këndvështrimin e klientit për të siguruar që shkrimi juaj të plotësojë nevojat e tyre.

5

Optimizimi i përmbajtjes SEO

Ana jonë e kërkimit SEO siguron që çdo faqe të jetë e optimizuar për SEO. Kjo ju garanton të merrni lidhje të përshtatshme, vendosje të fjalëve kyçe dhe përdorimin e tag-eve meta dhe alt për të siguruar renditjen e faqes tuaj në mënyrë efektive.

6

Sigurimi i cilësisë

E gjithë përmbajtja jonë kalon përmes një procesi rishikimi me shumë faza nga redaktorë ekspertë në industri. Në këtë mënyrë, kryhen disa kontrolle për të identifikuar problemet ose mundësitë përpara se përmbajtja juaj të publikohet.

Industritë në të cilat jemi te specializuar

Ne do të përmbushim dhe tejkalojmë pritjet tuaja për njohuritë e industrisë. Cilado qoftë fusha që synoni, ju duhet një kompani që e di se çfarë po bën. Tactica është një kompani që punëson njerëz me pervoja dhe specializime të ndryshme, duke na lejuar të punojmë në çdo vend.

Arsim

Kujdes Shëndetësor

Udhëtim

Ndërtim

Marketing

Fitnes

Teknologji

Ushqim

Sport

Media Sociale

Shitje online (eCommerce)

Pasuri të Paluajtshme

Kanabis

B2B

Farmaceutikë

SaaS

Përkthim

Shërbime Financiare

Pyetjet e shpeshta për shërbimet e shkrimit të përmbajtjes

Këtu do ti gjeni përgjigjjet për pyetjet më të shpeshta që mund të keni në lidhje me shërbimet e shkrimit të përmbajtjes:

Pse më duhen shërbimet e shkrimit të përmbajtjes?

Shumica e bizneseve më në fund kanë filluar të kuptojnë rëndësinë e përmbajtjes së mirë. Ata që investojnë në specialistë të mirë të marketingut të përmbajtjes e kanë parë që bizneset e tyre të rriten në mënyrë eksponenciale. Duke e vendosur veten si një udhëheqës i mendimit që ia vlen besimi në industri është thelbësore. Kjo fillon duke krijuar përmbajtje që tërheq dhe angazhon audiencën.

Çfarë përfshihet në shërbimet tuaja të shkrimit të përmbajtjes?

Shërbimet tona të shkrimit të përmbajtjes përfshijnë konsultimin, kërkimin, strategjinë, krijimin, optimizimin dhe redaktimin. Ky proces me gjashtë hapa siguron që përmbajtja juaj e synuar të ketë mundësinë më të lartë për të përmbushur qëllimet tuaja. Tactica është një agjenci marketingu me shërbim të plotë. Nëse blogu juaj kërkon grafikë, ne mund t'ju ofrojmë këtë shërbim. Na kontaktoni për një konsultim falas për një rishikim të plotë të shërbimeve tona.

Çfarë lloji të përmbajtjes mund të shkruani?

Ekipi ynë vjen nga një grup i gjerë përvojash dhe formimesh. Ne testojmë rregullisht ekipin tonë të përmbajtjes për t'u siguruar që mund të shkruajmë përmbajtje për çdo industri në botë. Shërbimet tona të shkrimit të përmbajtjes përfshijnë çdo lloj përmbajtjeje; nga ndërtimi në mjekësi. Ekipi ynë i ekspertëve është në anën tuaj në çdo industri.

Po sikur të mos më pëlqen përmbajtja që marr?

Qëllimi ynë përfundimtar është të krijojmë përmbajtje që i tejkalon pritjet tuaja. Nëse nuk ju pëlqen, na jepni përsëri dhe ne do ta modifikojmë derisa përmbajtja të plotësojë nevojat tuaja. Përmbajtja jonë kalon përmes një procesi krijimi dhe redaktimi me gjashtë faza për të siguruar që kjo të mos ndodhë. Shërbimet tona të shkrimit të përmbajtjes përfshijnë gjithashtu dërgimin e raporteve të rregullta që ju tregojnë se si përmbajtja jonë mund të përmbushë pritjet e biznesit tuaj.

Sa rishikime mund të marr?

Stafi ynë i krijimit të përmbajtjes do t'ju ofrojë XX rishikime për të përfunduar gjërat. Megjithatë, ideja për të pasur një proces redaktimi me shumë faza fokusohet te cilësia. Në mënyrë ideale, nuk do të keni nevojë për rishikime, duke qenë se ne zakonisht kalojmë një proces të plotë për ta trajtuar atë për ju. Procesi ynë i konsultimit në fazën e parë shtron pyetjet e nevojshme për t'u siguruar që ne t'u përgjigjemi kërkesave tuaja.

A do të jetë përmbajtja e optimizuar SEO?

Çdo faqe e përmbajtjes bazohet në mënyrë strategjike në fjalë kyçe të gjetura në fazën e kërkimit SEO. Kjo do të thotë që përmbajtja do të optimizohet për SEO, duke plotësuar nevojat e Google. Qëllimi ynë është të gjejmë një kombinim të fjalëve kyçe me konkurrencë të lartë ose të ulët për t'u siguruar që mund të merrni klientët përmes kanaleve të shumta të kërkimit. Rishikoni procesin tonë të SEO për detaje.

Pse të zgjedhni Tactica-n si partnerin tuaj digjital

Tactica Logo

New Jersey

655 Amboy Ave, Woodbridge, New Jersey 07095, United States

Prishtinë

Perandori Justiniani Str, Prishtinë 10000, Kosovo