NGUTU! VENDET JANË TE LIMITUARA

TERMINET PËR MUAJIN  JANË GATI NË PËRFUNDIM!

MERR FALAS NJË SEANCË KONSULTUESE 30-MINUTËSHE

Merrni seancën tuaj taktike 30-minutëshe pa detyrime tani dhe merrni falas strategjinë tuaj të marketingut dixhital enkas per biznesin tuaj qe kap vleren prej €500. Kjo strategji mund të gjenerojë lehtësisht mijera euro në shitje për kompaninë tuaj.

Informatat Personale

Emri yt*

Email*

Kompania*

Uebsajti*

Numri i telefonit*

Informatat e biznesit

A keni produkt apo shërbim?

Llojet e marketingut qe po i përdorni tani?

Cila është sfida juaj kryesore qe nuk po ju lë të arrini objektivat tuaja të rritjes? (Na jep sa më shumë detaje rreth mendimit tuaj se çfarë po ju stopon – pasi qe aty mund t’ju ndihmojmë më së shumti)

Sa janë të hyrat tuaja të tanishme mujore?

Informatat e investimit

Ku do të donit qe Tactica të ndihmojë

Sa planifikoni të investoni në muaj për marketing?