Agjencia e Marketingut Dixhital - TACTICA

Shndërroni synimet tuaja në sukses! Me strategjitë më të avancuara, Tactica është agjencia më e mirë e marketingut dixhital që nxjerr në pah potencialin maksimal të biznesit tuaj. 

preview image

BESUAR NGA

tactica clients
tactica clients
tactica clients
tactica clients
tactica clients
tactica clients
Tactica Team

Ekipi jonë

Njihuni me Tactica-n

Taktikë për TY. Si një agjenci e specializuar e marketing dixhital Tactica ju ofron shërbime të plota me qasjen më të mirë të marketingut për biznesin tuaj, me një strategji unike të krijuar vetëm për ju. Përmes një qëllimi të qartë dhe objektiva te caktuara, ne i bëjmë gjërat për ju dhe biznesin tuaj si askush tjetër.

99%

99% e treguesve kyç të performancës janë të orientuar drejt blerësve potencial dhe rezultateve afatgjata.

3x

3x është minimumi i pritshëm i zhvillimit që ne mund t'i sjellim biznesit tuaj.

95%

e klientave tanë janë nga biznese ndërkombëtare që mbizotërojnë në tregjet me konkurencë të lartë.

0%

0% janë gjasat që Tactica të mos mund të gjejë një zgjidhje suksesi për biznesin tuaj.

Premtimi ynë

Suksesi Juaj Është Prioriteti Ynë

  • Rrisim kapitalin tuaj dhe interesimin e blerësve potencial
  • Ndërtojmë një paraqitje të fuqishme të brendit tuaj në internet
  • Vendosim biznesin tuaj në nivel të shquar në tregun përkatës
  • Përmirësojmë marketingun dhe proceset e zhvillimit të biznesit tuaj

1

Top-agjenci e Marketingut Dixhital

Nga marketingu SEO dhe SEM tek dizajni dhe krijimi i përmbajtjes, Tactica ofron dhe tejkalon pritjet e klientëve të saj. Përgjatë viteve, strategjitë e Tactica-s kanë rezultuar të jenë shumë të suksesshme - duke e bërë atë një agjenci të nivelit të lartë për të gjitha aspektet e marketingut dixhital.

2

Ekspertët Tanë Në Industritë e Ndryshme

Tactica është një central elektrik i inovacionit dhe ekspertizës në industri të ndryshme, duke filluar nga tregtia elektronike deri te marketingu B2B si dhe publikimi në internet. Ekspertët tanë të brendshëm drejtojnë projektin e secilit klient nga fillimi deri në një përfundim të suksesshëm.

3

Të Fokusuar në ROI, Jo në Ego

Ju nuk do të mbeteni mbrapa ​​për atë që agjencia juaj e marketingut po bën në të vërtetë. Këtu në Tactica, ROI është objektivi ynë kryesor për të gjithë klientët dhe ne krenohemi me suksesin që arrijmë për klientët tanë – asgjë më shumë, asgjë më pak.

Shërbimet tona

Bëjeni Biznesin Tuaj Më Të Fuqishëm Me Shërbimet Tona

SEO

SEO

Tactica është ofruesi i fundit i shërbimeve SEO që mund të gjenerojë biznesin tuaj më shumë se dyfishin e të ardhurave, drejtimeve, trafikut dhe rezultateve. Qasja e provuar e ekipit tonë SEO është krijuar posaçërisht për biznesin tuaj.

Shkrim të përmbajtjes

Shkrimtarët tanë profesionistë të përmbajtjes do të krijojnë përmbajtjen që ju kërkoni. Shërbimet tona të shkrimit të përmbajtjes sigurojnë që ju të merrni përmbajtje profesionale dhe të këndshme për të angazhuar lexuesit tuaj me CTA-të strategjike (thirrje për veprim). Tactica punëson disa nga shkrimtarët më të mirë të përmbajtjes në industri, kështu që nuk keni pse të shqetësoheni.

PPC

PPC

Ever feel like your current advertising agency is just throwing random shots in the dark with your advertising budget? Tactica begins with ROI goals from the start, with every step and decision guided by data and sharp analysis. No fooling around with random campaigns here and there; Tactica employs precision in every PPC, display, local targeted, and remarketing campaign.

Social Media Marketing

SMM - Menaxhimi i Rrjeteve Sociale

Tactica mund të japë rezultate të menjëhershme brenda ditëve nga fillimi i një fushate sociale. Për qëllime të mëdha biznesi, këto rezultate do të ndryshojnë në varësi të vendit ku jeni krahasuar me atë që po përpiqeni të arrini. Ekipi ynë fokusohet në sigurimin e fitoreve të shpejta për t'ju dhënë besim në aftësitë tona. Ne mund të punojmë me çdo biznes, pavarësisht nga prania e tyre aktuale sociale.

Zhvillimi i Webfaqeve

Ekspertët e dizajnit të web-it të Tactica-s kanë dekada përvojë në dizajnimin e web-it. Ekipi ynë harton dhe zhvillon të gjitha llojet e faqeve me mjetet më të fundit të dizajnit dhe platformat kryesore të mbajtjes së faqes në internet. Na kontaktoni sot për të mësuar se si shërbimet tona mund të përmirësojnë lehtësinë tuaj ndaj përdoruesit.

Bertrand Theaud, STATRYS

Ne kemi ndërtuar një partneritet të fortë me TACTICA-N. Përpjekjet e tyre për SEO off-page dhe në përgjithësi konsultimi i tyre për SEO ka pasur një ndikim të madh në rritjen e autoritetit të brendit tonë. Ne jemi të ngazëllyer për të përjetuar arritje të reja së bashku.

Bertrand Theaud

STATRYS

Diana Stanley - Sr. Director of Marketing

OSMOSIS

Igor S. - Sales and Marketing Director

GVD Renovations

Pse të zgjidhni Tactica-n si Agjencinë tuaj të Marketingut Dixhital

Lëreni biznesin tuaj të shfrytëzojë fuqinë e marketingut dixhital. Tactica siguron që faqja juaj e internetit të shfaqet lart në rezultatet e kërkimit dhe t'ju lidh me audiencën tuaj të synuar.

1

Ne punojmë shumë dhe mençur

Ne nuk zgjedhim të punojmë shumë apo mençur, ne punojme shumë DHE mençur. Kjo është mënyra e Agjencisë Tactica. Ne besojmë në përdorimin e teknologjisë, të dhënave dhe reagimet e klientëve për të ndërtuar strategji që janë taktike dhe efektive. Ne nuk ia lëjmë punen rastit; ne sigurojmë që çdo vendim i marrë është një rrugë e sigurt që çon drejt suksesit tuaj të marketingut.

2

Ne vendosim klientët në radhë të parë

Ekipi ynë në Tactica e di se si është të jesh një sipërmarrës me shumë detyra. Ne mund t'ju ndihmojmë! Modeli ynë i biznesit bazohet në marrëdhëniet e shkëlqyera me klientët dhe një rritje të provuar të ROI. Asnjë mashtrim ose punë e jashtme që ju lë të frustruar. Me qasjen tonë të përqendruar te klienti, biznesi juaj rritet dhe ne rritemi së bashku.

3

Ne jemi transparent

A jeni djegur ndonjëherë nga pretendimet e rreme të marketingut, të bëra nga kompanitë e dyshimta të marketingut që janë të etura për t’ju marr lek? Ndërsa shumë mund të pretendojnë se janë pilula magjike për të gjitha problemet e biznesit tuaj, Tactica ofron transparencë të plotë në çdo fazë të partneritetit tonë. Ne gjurmojmë progresin tuaj dhe ofrojmë raporte të detajuara mbi efektivitetin e strategjisë sonë.

4

Ne kemi një ekipë ekspertësh

Ju mund të ndiheni të mbingarkuar kur përballeni me një duzinë strategjish dhe fushatash marketingu - nuk keni pse t'i bëni të gjitha vetëm! Agjencia jonë e marketingut në internet vë në shërbimin tuaj ekipin e saj më me përvojë. Le të punojmë së bashku për të arritur një rritje shpërthyese, pavarësisht nëse keni nevojë të ndërtoni një faqe interneti nga e para ose të përmirësoni atë ekzistuese - ne jemi këtu për t'ju ndihmuar!

You’re not just a project, you’re our partner

Zgjidhjet e marketingut që shkallëzohen

Pavarësisht se në çfarë faze është biznesi juaj, profesionistët e Tactica do te jënë me ju. Me një përvojë shumëvjeçare, ne kemi burimet dhe strategjinë për të ndihmuar bizneset e çdo madhësie. Punoni drejtpërdrejt me ekipin tonë të ekspertëve të marketingut dixhital për të krijuar strategjinë që është më e përshtatshme për biznesin tuaj. Tek ne, çdo klikim kthehet në një avantazh të cilësisë së lartë.

Zgjidhjet e biznesit të vogël

Biznesi juaj i vogël mund të ketë një buxhet të vogël, por tek ne ky ekuacion nuk është i barabartë me rezultate të vogla. Qëllimi ynë është të rrisim biznesin tuaj dhe të rrisim ROI-në tuaj duke i mbajtur kostot të ulëta. Duke i dhënë biznesit tuaj të vogël vëmendjen individuale që meriton për të lulëzuar, ne do t'ju ndihmojmë të nisni fushata marketingu të synuara që përmirësojnë markën tuaj.

Zgjidhjet e biznesit të mesëm

Ndërsa biznesi juaj rritet, kështu duhet të rritet mundësia dhe ROI. Agjencia jonë e marketingut dixhital mund t'ju ndihmojë të arrini rritje të dukshme. Ne ofrojmë asistencë marketingu që synon mundësitë për sukses, me theks në përcaktimin e asaj që ju bën ju unik.

Zgjidhje për kompanitë

Marketingu për projekte të mëdha shpesh mund të humbet. Dëshironi të dini nëse marketingu i ndërmarrjes suaj po funksionon vërtet? Punoni me ne dhe përshpejtoni rritjen e biznesit tuaj nëpërmjet efikasitetit dhe transparencës së plotë.

Industrive që u shërbejmë

Ekipi Tactica vjen nga një gamë e gjerë prejardhjesh dhe industrish, duke përfshirë arsimin, udhëtimin, biznesin, ndërtimin, kujdesin shëndetësor, teknologjinë, sportin, pasuritë e paluajtshme kështu me radhe. Lista jonë e klientëve është edhe më e gjerë: nga dyqanet me tulla dhe llaçe deri tek bizneset globale të tregtisë elektronike (eCommerce), strategjitë e provuara të Tactica dhe qasja unike e marketingut mund të ndihmojnë çdo lloj biznesi të lulëzojë në industrinë e tyre.

SaaS

Siç e di çdo pronar biznesi, marketingu është thelbësor për nxitjen e rritjes. Në botën me ritme të shpejta të industrisë së softuerit si shërbim (SaaS), mund të jetë e vështirë të vazhdosh me tendencat më të fundit. Këtu hyjnë shërbimet tona të marketingut dixhital - nga SEO dhe PPC te marketingu i mediave sociale, Tactica mund t'ju ndihmojë të arrini klientët tuaj të synuar me mesazhin e duhur. Me një fokus të shtuar në përvojën e klientit, ne i harmonizojmë përpjekjet e marketingut me qëllimet e biznesit tuaj. Dallohuni në tregun e mbushur SaaS me marketingun që tregon saktësisht pse softueri juaj është zgjidhja përfundimtare.

E-commerce

Konvertoni blerësit në klientë duke investuar në shërbime të marketingut dixhital me cilësi të lartë për biznesin tuaj të tregtisë elektronike eCommerce. Tactica ofron shërbime për çdo fazë të udhëtimit tuaj. Ne zhvillojmë faqe interneti që tërheqin vizitorë, ndërsa përmbajtja jonë tërheqëse i konverton ata në blerësit tuaj. Agjencia jonë e marketingut në internet ju ndihmon të arrini një audiencë globale dhe ta rritni biznesin tuaj të tregtisë elektronike (eCommerce) në lartësi të pakufizuara.

Pasuri të paluajtshme

Nëpërmjet teknikave të reklamimit të synuar dhe SEO, ju mund të rrisni shikueshmërinë në internet të biznesit tuaj të pasurive të paluajtshme. Agjencia jonë e marketingut dixhital mund t'ju ndihmojë të krijoni përmbajtje tërheqëse që nxjerr në pah listimet tuaja dhe shfaq pronat tuaja në mënyrën më të mirë të mundshme. Pasuritë e paluajtshme kanë të bëjnë me lidhjet. Arritni më shumë njerëz të interesuar për të blerë ose shitur prona sot dhe forconi reputacionin tuaj me marketingun strategjik.

Arsimi

Shërbejini nxënësve, prindërve dhe edukatorëve në komunitetin tuaj! Uebsajtet tona tërheqëse janë një mjet i fuqishëm për tërheqjen dhe rekrutimin e studentëve/nxënësve të rinj. Me shërbimet tona moderne të marketingut, ne promovojmë programet tuaja, arrijmë një audiencë më të madhe dhe fitojmë besimin e tyre. Ne do t'u bëjmë të ditur studentëve/nxënësve tuaj pse duhet t'ju zgjedhin midis institucioneve të tjera arsimore.

B2B

Bizneset që ndihmojnë bizneset - kjo është kur të gjithë fitojnë. Përshpejtoni rritjen, zgjeroni partneritetet tuaja dhe ndërtoni një profil të shkëlqyer në internet me strategjitë e marketingut të Tactica. Agjencia jonë e marketingut është e specializuar në industrinë B2B; nëse jeni duke kërkuar të lansoni një produkt të ri ose të zgjeroheni në tregje të reja, ne krijojmë një plan të personalizuar për t'ju ndihmuar të arrini rezultatet që dëshironi.

Kujdesi shëndetësor

Në botën e sotme dixhitale, njerëzit i drejtohen internetin për të mësuar rreth sëmundjeve të tyre dhe për të gjetur ofrues të trajtimit. Tactica ju sjell më afër pacientëve tuaj të mundshëm. Me marketing gjithëpërfshirës dixhital, agjencia jonë ndërton ndërgjegjësimin për markën, sjell vizitorë të rinj dhe i konverton ata në pacientë. Le t'ju vendosim si udhëheqësin e mendimit në industrinë e kujdesit shëndetësor.

Pse të zgjedhni Tactica-n si partnerin tuaj digjital

Tactica Logo

New Jersey

655 Amboy Ave, Woodbridge, New Jersey 07095, United States

Prishtinë

Perandori Justiniani Str, Prishtinë 10000, Kosovo